Evenementen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op
21 nov

field lab Smart food Processing

We krijgen steeds vaker vragen van leden die hulp zoeken bij het verder automatiseren van het productieproces. Want ze hebben te maken met pittige uitdagingen: met name goed personeel vinden en houden. Dit kun je gedeeltelijk oplossen door robotisering, maar dan komen de vragen los: Hoe pak ik dat a...

Lees meer

OSV Activiteiten

13 feb

Bedrijfsbezoek Danone Nutricia 2020

Het Witte Goud wordt het wel genoemd: melkpoeder voor babyvoeding

22 jan

Winterbarbecue 2020

Ontspannen, doelgericht netwerken met veel nieuwe contacten

21 nov

field lab Smart food Processing

Wil je robotiseren maar weet je niet hoe? Meld je dan aan!

24 sep

Bedrijfsbezoek Yakult

Yakult; het kleine flesje met een groot verhaal. Dit verhaal werd aangevuld met een lezing van IJsbrand Velzeboer, een voedingsmiddelentechnoloog die zegt waar het op staat.

20 jun

Bedrijfsbezoek Danone Nutricia

Alle 70 aanwezigen waren onder de indruk van de prachtige fabriek in Cuijk. Aan alles is gedacht, de beveiliging is superscherp, de kans op fouten tot een minimum gereduceerd.

05 jun

Zomerbarbecue 2019

Ontspannen, doelgericht netwerken met veel nieuwe contactmomenten.

17 mei

Golfdag De Scherpenbergh te Lieren

Een dag met een gouden randje - de eerste Hole in One in de historie van de OSV

25 apr

Bedrijfsbezoek Simons Halal

Simons Halal Food is de grootste leverancier van private label halal vleeswaren in Europa. Ruim 60 leden namen deel aan het bedrijfsbezoek bij een bedrijf dat denkt in kansen.

14 mrt

Bedrijfsbezoek Meatproteïns

Een transparante bescheiden fabriek waar innovatie, duurzaamheid en efficiëntie samengebracht worden in een ‘industrieel eiwit’!

07 feb

Bedrijfsbezoek Prins & Dingemanse

Een inspirerende bijeenkomst waarbij we ook hebben leren oestersteken. Een prachtig bedrijf met gastvrije mensen.

23 jan

Winterbarbecue 2019

Ontspannen, doelgericht netwerken met veel nieuwe contactmomenten.