Zomerbarbecue 2022
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op
22 jun
Dit evenement start over 27 dagen

Zomerbarbecue 2022

  • 22 juni 2022
  • Locatie: EDE GLD
  • Tijd: 17:00

We gaan vrolijk en optimistisch verder met het plannen van onze activiteiten. De zomerbarbecue staat nu op 22 juni 2022.  Zet hem vast in de agenda en plan de zomervakantie er omheen.

De jaarlijkse zomerbarbecue wordt altijd goed bezocht door ruim 200 leden en hun gasten. Dat aantal verwachten we nu zeker weer te halen!
Neem je eigen relaties ook mee en laat ze kennismaken met jouw netwerk. Ken je ons netwerk nog niet en wil je eens kennis komen maken? Dan is dit dé gelegenheid.

De barbecue is onlosmakelijk verbonden aan restaurant Buitenzorg in Ede, dat is ons honk. Daar garanderen we de stoerste barbecues met de prachtigste gerechten en een niet te evenaren inzet van de koks. Uiteindelijk zijn we een foodnetwerk en daarmee ligt de lat heel hoog bij Buitenzorg. Net als wij, kijken ook zij uit naar de beroemde zomerbarbecue. De koks van Buitenzorg vinden het een geweldige uitdaging om onze leden elke keer weer te verrassen met de lekkerste en spannendste gerechten.

"Foodproducenten zijn welkom op kosten van de OSV"

Je hoeft je alleen maar op te geven en te zorgen voor een goed humeur. Dan gaan we er samen een groot feest van maken. En in dat kader: neem klant(en) mee, leg ze in de watten en laat ze meegenieten van jouw netwerk!

Ben je foodproducent?

De foodproducenten komen op uitnodiging van de OSV, die kosten nemen wij voor onze rekening.
Bij OSV-leden stimuleren we dat iedereen zijn/haar relaties uitnodigt. Ook via dit kanaal betaalt de OSV de rekening van de foodproducent!

Programma

Datum: Woensdag 222 juni 2022
Locatie: Sociëteit Buitenzorg, Amsterdamseweg 19 in Ede
Ontvangst: 17.00 uur
Start BBQ: 18.00 uur

Deelnamekosten

OSV-member en gasten: € 42,50 excl. btw en drank.
Foodproducenten zijn welkom op kosten van de OSV.