Wat is OSV
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Doelstelling OSV

De doelstelling van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) is het leveren van een bijdrage aan het leggen en onderhouden van belangrijke contacten binnen de voedingsindustrie (netwerken).

De OSV stimuleert het netwerken tussen foodmanagers door minimaal acht OSV-bijeenkomsten per jaar te organiseren: soosbijeenkomsten met lezingen, bedrijfsbezoeken en de traditionele OSV-Zomer- en WinterBarbecues.
Daarnaast organiseren we elk voorjaar een golfevenement.

Wie zijn de OSV’ers?
Deelnemers aan de OSV zijn managers en ondernemers, werkzaam in de voedingsindustrie. Zij vertegenwoordigen hun bedrijf en ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor alle OSV-activiteiten. Het is natuurlijk mogelijk meerdere personen uit één bedrijf bij de OSV in te schrijven. Zij staan dan ook op de ledenlijst en ontvangen persoonlijk de uitnodigingen.

Categorieën
De ledenlijst is opgesplitst in de volgende categorieën:

  1. Vlees, vis en gevogelte
  2. Vleeswaren / Groenten / Salades / Maaltijdcomponenten/ Snacks
  3. Apparatuur / Koeling / Bouwkundige Activiteiten
  4. Grondstoffen / Kruiden / Darmen / Flavours
  5. Verpakking
  6. Dienstverlening
  7. Retail

Activiteiten en bijeenkomsten
Voor elke bijeenkomst wordt 3x een uitnodiging per e-mail verzonden. Bij verhindering kunnen OSV-leden een vervanger(ster) afvaardigen. Ook kan iedereen een gast meenemen, tenzij nadrukkelijk vermeld wordt dat het een activiteit is met een beperkt aantal plaatsen.
Een aankondiging maar vooral ook een verslag van elke bijeenkomst kunt u teruglezen op de vaste OSV-pagina’s in Vakblad Voedingsindustrie.


Barbecue

2 keer per jaar organiseert de  Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) een barbecue: eind januari de Winterbarbecue en begin juni de Zomerbarbecue.

De barbecues vinden plaats in Sociëteit Buitenzorg te Ede. De chefkok en de uitbater weten als geen ander onze leden en hun gasten, buitengewoon stoere en smaakvolle gerechten voor te schotelen.

Mede dankzij het ongedwongen karakter en de verrassende gerechten mogen de barbecues zich altijd weer rekenen tot de best bezochte bijeenkomsten van de OSV.
Ruim 200 leden met hun gasten komen hier naar toe.


Bedrijfsbezoek

De Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) maakt zich sterk om bedrijfsbezoeken bij collega-bedrijven of bij andere belangwekkende bedrijven te organiseren. Onder het motto ‘neem eens een kijkje in andermans keuken’ biedt de OSV het gastbedrijf en de deelnemers de mogelijkheid om optimaal te netwerken en van elkaar te leren.


Workshops/mini-congressen

Per jaar organiseert de OSV naast de bedrijfsbezoeken workshops en indien gewenst een mini-congres. De business-to-business-thema’s van deze evenementen zijn altijd gericht op de praktijk van het bedrijfsleven.
Na een inleiding door experts op een specifiek terrein kunnen de leden deelnemen aan een groepsdiscussie met als doel: informatie uitwisselen, meningen toetsen en problemen oplossen. Hierna kan iedereen onder het genot van een drankje en een warme maaltijd met elkaar netwerken.