Najaarsbarbecue 2022
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op
21 sep
Dit evenement is reeds geweest.

Na­jaars­bar­be­cue 2022

  • 21 september 2022
  • Locatie: EDE GLD
  • Tijd: 17:00

In plaats van de winter- en zomerbarbecue organiseren we dit jaar een voor- en najaarsbarbecue.  

Ruim 130 deelnemers bij de najaarsbarbecue van 21 september!

Het was weer een feest, er zijn heel wat connecties gemaakt en bezoeken gepland. Dat is uiteindelijk het doel van netwerken.

De barbecue is onlosmakelijk verbonden aan restaurant Buitenzorg in Ede, dat is ons honk. Daar garanderen we de stoerste barbecues met de prachtigste gerechten en een niet te evenaren inzet van de koks. Uiteindelijk zijn we een foodnetwerk en daarmee ligt de lat heel hoog bij Buitenzorg. 

Bij de ingang begon het al. Een heerlijke uiensoep om even warm te lopen. Binnen liepen de obers rond met schalen met hapjes in de vorm van heerlijke balkenbrij, buikspek en pastrami. Om je vingers bij af te likken en dat deden we dan ook letterlijk.

Buffet

Het buffet is gepresenteerd in de vorm van een lekkere herfsttafel, er lag een waanzinnig lekkere bavette op de binnenbarbecue die perfect is bereid door onze kok Jan van der Weiden. Schouten Europe zorgde voor vega(n) hamburgers en worstjes. Uit de smoker buiten kwam fantastische zalm en witvis. Teveel om op te noemen. Het geheel is afgesloten met een uitgebreid dessertbuffet.

Al met al weer een heerlijke avond met heel veel contactmomenten.

Bedankt allemaal voor jullie deelname.