OSV op Food Tech Event 2024
- 15 mei 2024
- Locatie:
- Tijd: 10:00
Het is je vast niet ontgaan: tijdens het Food Tech Event in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch stonden we samen met 26 OSV-leden. We bezetten met zijn allen een kwart van de beursvloer. Daar zijn we best trots op.
Mede door onze deelname heeft de beurs een bredere focus gekregen. Bezoekers konden zich laten informeren over technologieën, vloeren en wanden tot en met automatisering en desinfectie. Dat zorgde voor een waardevolle one-stop shopping ervaring.
Deze 26 OSV-leden deden mee
Aptean; Arcadis Nederland; Bakker machinebouw; Claever; CSB System Benelux ; delaware, DNA Services; DRT Industrial Flooring ; Equans Refrigeration BV; FenS / Voedselveilige smeermiddelen; Fresh Quality Support; GEA Food Solutions; Handtmann Benelux ; HAP Hygiëne Afbouw Projecten BV ; Jackit BV; Jansen Techniek Putten BV; Parts on Demand BV; Richmond BV/Elitech Europe BV; Rittal BV; Ruys Groep; Scharff Techniek BV; SimpelDesinfecteren; Spako Food Machinery; Staubli Robotics; VIRO; Van Vliet Bouwmanagement BV en vakblad Voedingsindustrie/OSV.
12 nieuwe leden
Én tijdens de beurs hebben we 12 nieuwe foodproducenten mogen verwelkomen in ons ledenbestand en er volgen er nog meer.
Lezingen
Het lezingenprogramma bestond onder andere uit Keynotes door Bolletje & Qing en GEA Food Solutions en seminars georganiseerd door Vakblad Voedingsindustrie en OSV.
Paneldiscussie Next Tech Food Factories met host Judith Witte, Hoofdredacteur, Vakblad Voedingsindustrie
Zaal 1 | Hoe digitalisering de voedingsindustrie kan redden
- Lisanne van Oosterhoud, Programmamanager, Next Tech Food Factories
- Bart Winter, Supply Chain Manager, Unilever
- Roef van Duin, Onafhankelijk sector expert, Self-employed
- Allard Martinet, Technisch Directeur, Marel Poultry
- Martijntje Vollebregt, Onderzoeker Food Technology, Wageningen University and Research
Seminars vakblad Voedingsindustrie met host Saskia Stender
Zaal 1 | Vergroening van het energiegebruik in de voedingsindustrie vergt meer actie
Ceel Elemans, Sector Banker Food, ING
Zaal 1 | 50% tijdwinst: integreer AI eenvoudig, direct in jouw bedrijf
John Wallbrink, CEO, Crossmedia Academy
Zaal 1 | De slimme fabriek van morgen
Jorn Ballas, Sales Manager, CSB-System Benelux B.V.
Paneldiscussie GEA met moderator Joost Vlieger, GEA
Zaal 1 | Duurzame Eiwitten
- Wouter Schouten (Schouten Food)
- Stefan van den Hanenberg (Van Koolen)
- Marcel Janssen (GEA)
- Gerben Kiers (GEA)
- Thijs Taminiau (BOM - Brabantse Ontwikkelings Maatschappij)
Volgend jaar staan we weer met OSV op Food Tech Event! Kom jij ook?
Neem contact op met Saskia Stender - [email protected] - 06 22 21 53 07 voor meer informatie.
Om een indruk te krijgen van de beurs vind je hier de foto's van de editie van 2024.
En bekijk ook de aftermovie.
Food Tech Event 2025
14 en 15 mei
Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Openingstijden: 10.00-17.00 uur