Netwerkorganisatie OSV
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

OSVnetwerk

De Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) is een netwerk voor ondernemers werkzaam in de voedingsindustrie. Met diverse bijeenkomsten per jaar biedt de OSV de gelegenheid elkaar op ontspannen wijze te ontmoeten, en creëren we mogelijkheden voor functionele kennisoverdracht en het leggen van (nieuwe) contacten.

Netwerkorganisatie OSV

Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk: Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV). Business to business contacten tussen bedrijven uit onze sector spelen onbetwist een belangrijke rol in succesvol ondernemerschap. Circa 300 bedrijven zijn aangesloten bij de OSV; deelname aan het netwerk draagt dan ook bij aan het onderhouden van een relevant relatienetwerk in de voedingssector.

De OSV bestaat al weer 30 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues, golfdag) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar. Voor vakblad Voedingsindustrie dé manier om informatie te vergaren bij de bron. Zeker in dit digitale tijdperk is het van belang elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten, dit schept vertrouwen en zorgt voor een hoog gunaspect.

De leden van de OSV ontvangen vakblad Voedingsindustrie en mogen rekenen met 5% korting op alle standaarduitingen van vakblad Voedingsindustrie. Ook krijgen zij een gratis upgrade in de leveranciersgids. Hiermee is het lidmaatschap zo weer terugverdiend. Bekijk de ledenlijst en zie wie er zijn aangesloten bij ons netwerk.