field lab Smart food Processing
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op
21 nov
Dit evenement is reeds geweest.

field lab Smart food Pro­ces­sing

  • 21 november 2019
  • Locatie:
  • Tijd: 15:00

21 november zijn we met de OSV op bezoek geweest bij het field lab Smart Food Processing in Food Tech Brainport in Helmond.  Er staan daar 10 demonstratie robots opgesteld, die ieder vanuit een ander perspectief de problematiek benaderen of liever gezegd de oplossing bieden.

Naast het field lab hebben we ook de nieuwste innovaties op het gebied van milde conservering en milde scheiding kunnen bekijken. En voor veel leden een eye-opener... High Pressure Processing. 

Bij elke opstelling was iemand beschikbaar om alle vragen te beantwoorden en dat waren er veel. 

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst en de perfecte complete organisatie!

Al met al een programma met meerdere aspecten waardoor de leden breed geïnformeerd weer naar huis zijn gereden.


Field lab Smart Food Processing

Vanuit het Cotemaco project ondersteunt field lab Smart Food Processing voedselverwerkende bedrijven, die zich willen oriënteren op automatisering van hun productieprocessen met behulp van Man- Machine- Collaboration. Het doel van het field lab: voedselverwerkende bedrijven bekendmaken met de (on)mogelijkheden van cobots en hen kosteloos begeleiden op weg naar de implementatie.

Met 10 demonstratie-opstellingen en ondersteuning bij alle aspecten van implementatie, zoals haalbaarheid, business planning maar bijvoorbeeld ook medewerker-tevredenheid, helpen ze de voedingsindustrie op weg.