Bedrijfsbezoek Lavans
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op
07 apr
Dit evenement is reeds geweest.

Be­drijfs­be­zoek La­va­ns

  • 07 april 2020
  • Locatie:
  • Tijd: 13:30

Op dinsdag 7 april worden we met ons netwerk verwacht bij Lavans in Helmond.

We hebben een uitgebreid programma voor je opgesteld, waarbij we niet alleen Lavans bezoeken maar ook aandacht geven aan Leven Lang Ontwikkelen. Goed personeel binden en ontwikkelen is een belangrijk speerpunt voor Lavans. Hoe met zelfregulering omgegaan wordt (zelfsturende teams), komt ook aan bod. We beginnen deze keer met de rondleiding zodat we de wasserij nog in bedrijf kunnen zien.

“We zijn geen wasserij, we hébben een wasserij”

We kunnen veel mooie woorden vuil maken aan wíe we zijn, maar laten we het gewoon houden, zoáls we zijn. Wij zijn Lavans, expert in bedrijfskleding, vloer- en sanitaire hygiëne. Weliswaar een tikkeltje anders dan de rest, maar wel lekker onszelf.

Leven Lang Ontwikkelen

Lavans hecht waarde aan een continue ontwikkeling van hun medewerkers. Volwaardig én duurzaam aan de samenleving te kunnen blijven deelnemen, staat voor het bedrijf voorop. Een leven lang ontwikkelen draagt bij aan persoonlijk welzijn, betere kansen op de arbeidsmarkt en aan het gezond en productief houden van werkenden tot aan hun pensioen.

Vernieuwde high-care wasserij

Lavans heeft vorig jaar een vernieuwde en uitgebreide high-care wasserij in gebruik genomen. Drie keer zo groot en voorzien van de modernste technieken speelt de high-care ruimte optimaal in op de behoeften van de voedingsmiddelenindustrie voor het wassen van bedrijfskleding. 

Wat is er bijzonder aan de vernieuwde high-care ruimte?
“Eigenlijk vonden mensen onze Food-afdeling altijd al onderscheidend. Onder andere vanwege de gescheiden verwerking van vuile en schone foodkleding. Ik durf nu te stellen dat we de lat een heel stuk hoger hebben gelegd met onze nieuwe high-care wasserij. We zetten een nieuwe standaard neer voor de voedingsmiddelenindustrie. De high-care is van 100 naar 300 vierkante meter uitgebreid. Dat was hard nodig, want de laatste jaren zijn we van 17.000 naar 30.000 foodkledingstukken per week gegroeid.”

Wil je alvast meer weten over dit bedrijf? 

www.lavans.nl

Dit bezoek is geïnitieerd door Christeyns

Christeyns is hygiënespecialist en partner voor de voedingsindustrie bij beheersing van voedselveiligheid. De kwaliteit van voedingsmiddelen en voedselveiligheid is nauw verwant met de mate hygiëne. Deze moet optimaal zijn, maar de vele verschillende micro-organismen en productieprocessen maken dat ook een enorme uitdaging. 

Wat is de relatie met Lavans?
Voor het wassen van bedrijfskleding biedt Christeyns ook de juiste ondersteuning, met professionele wasmiddelen, water- en energiebesparende processen, periodieke controles van het wasresultaat en de hygiëne en automatische doseerapparatuur. Met schriftelijke rapportages en adviezen optimaliseren ze processen. Dat kunnen adviezen zijn voor de verbetering van de hygiëne, maar ook voor het beperken van kosten.

Programma

Datum: dinsdag 7 april 2020

Locatie: Ringdijk 20 5075 CT Helmond

  • 13.30 uur - ontvangst 
  • 14.00 uur - korte introductie Lavans
  • 14.10 uur - rondleiding
  • 15.30 uur – inhoudelijk programma (presentatie Lavans en presentatie Christeyns) 
  • 16.30 / 17.00 uur – start informele borrel
  • 18.00 uur – einde programma

Meld je nu aan!


Christeyns heeft meer dan 70 jaar professionele expertise en technische knowhow. Van een kleinschalig familiebedrijf, opgericht in 1946, is Christeyns uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler op de chemiemarkt. 

www.christeyns.com/nl