HAK-fabriek verbouwd voor nieuwe peulvruchtenlijn

De fabriek staat vanaf de oprichting in Giessen, de appelmoes vindt nog altijd gretig aftrek en de kwaliteit is onafgebroken hoog. Maar er veranderde ook veel bij HAK. Zo kwam er recent een nieuwe stazakkenlijn, waarvoor..

Lees meer

HAK-fabriek verbouwd voor nieuwe peulvruchtenlijn

21 September 2018

De fabriek staat vanaf de oprichting in Giessen, de appelmoes vindt nog altijd gretig aftrek en de kwaliteit is onafgebroken hoog. Maar er veranderde ook veel bij HAK. Zo kwam er recent een nieuwe stazakkenlijn, waarvoor...

K.I.M. Nederland viert 50-jarig jubileum

03 September 2018

Zaterdag 1 september 2018 vierde K.I.M. Nederland haar 50 jarig bestaan op Paleis Het Loo. Voor de 900 genodigden (relaties, werknemers, vrienden en familie) was het met recht een spetterend feest met grote artiesten. De...

De vloer op bij bakkerij Visser

12 June 2018

Kort geleden kreeg Multipox Kunststof vloeren de opdracht om de gehele productieruimte en het magazijn Gereed Product van Bakkerij Visser in Alphen aan de Rhijn te voorzien van nieuwe vloerafwerkingen (gietvloeren ). Ook...

Nieuwbouw Alldra: Na hevige brand weer in productie

12 June 2018

Hoe krijgen we de productie, na een brand, zo snel mogelijk operationeel én gecertificeerd? Dat was de uitdaging waar suikerdecoratiebedrijf Alldra twee jaar geleden voor stond. De oplossing: laat de nieuwbouw zo veel mo...

Klaas Puul opende 2 productielocaties

12 June 2018

De verwerking van deze producten vindt geheel in eigen beheer plaats. Op 16 juni 2018 opende Klaas Puul twee nieuwe productielocaties. Architect is Bessels architekten & ingenieurs. In Edam is een gestapelde fab...

K.I.M. Nederland bestaat 50 jaar

12 June 2018

K.I.M. Nederland, de grootste verwerker van geïsoleerde wand- en dakpanelen van Nederland op het gebied van geconditioneerde ruimtes, viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. In de afgelopen 50 jaren zijn ze altijd vooruits...

Nieuwe keuken: Andere routing, meer efficiëntie

12 June 2018

Wat heb je nodig als je minimaal tienduizend verse maaltijden per dag bereidt? En hoe zorg je dat al die klanten op tijd aan tafel kunnen? Johan van Marle, eigenaar van Uitgekookt, weet waar een goede keuken aan moet vol...

Postuma AGF timmert aan de weg

12 June 2018

De herindeling van het huidige bedrijventerrein door de gemeente, vormde de aanleiding voor Postuma AGF om te denken aan nieuwbouw. Het kwam de groothandel in groente en fruit goed uit, want ze groeide uit haar jas. P...

Duurzame uitbreiding ProMessa

12 June 2018

Ze waren uit hun jasje gegroeid, bij centrale slagerij ProMessa in Deventer. Dus komt er een nieuwe productiehal bij, waar duurzaamheid - net als in de rest van de bedrijfsvoering - een prominente rol speelt.  De groe...

'Bouwen is assembleren'

12 June 2018

Wie anno 2018 plannen heeft voor nieuw- of verbouw of renovatie, krijgt te maken grote thema’s. Energiebesparing, duurzame materialen, het vergroten van de efficiency, voedselveiligheid. Wat hebben bouw-experts en toelev...

Vion schort activiteiten slachterij in Leeuwarden op

08 May 2018

Vion maakte vrijdag 25 mei 2018 bekend dat het per direct de activiteiten in de runderslachterij in Leeuwarden tijdelijk opschort vanwege de ervaringen die in de afgelopen maanden in de nieuwe slachterij zijn opgeda...

Feestelijke paal nieuwbouw Euroma Zwolle

05 March 2018

De start van de nieuwbouw voor Euroma in Zwolle is op officieel ingeluid middels het slaan van een feestelijke paal. De paal werd geslagen door Robert Hoogstra, Bernd Spengler, Peter Meewisse, Jelle Vonck en Teun van Vee...

De juiste vloer, de juiste afwatering

06 February 2018

De voedingsmiddelenindustrie ontkomt niet aan potentieel gevaarlijke omstandigheden: temperatuur, vloeistoffen en vetten vormen nu eenmaal risico’s. Veel daarvan kunnen echter voorkomen worden. Elke producent heeft ee...

Jaap - De Vegetarische Slager - Kortewegs eerste eigen fabriek

06 February 2018

Het gemis van vlees nadat hij vegetariër werd, motiveerde Jaap Korteweg zo’n tien jaar geleden om vlees zo goed mogelijk te imiteren. Hij schakelde daarvoor wetenschappers en een chef-kok in. Eind 2017 startte hij, vanwe...

Gastvrijheid is de norm bij Bresc

14 November 2017

Werd in het verleden de ene locatie te krap, dan huurde koelversspecialist Bresc er een andere bij. In het nieuw te bouwen pand verenigt zij de proefkeuken – het culinaire hart van het bedrijf – met de kantoren, logistie...