Nieuw- en verbouw
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Poster Vlees, Vis en AGF

Via vakblad Voedingsindustrie verspreiden we de poster VLEES,  VIS en AGF. Vanwege de grote vraag hebben we deze posters ook online beschikbaar. Download ze hier vrijblijvend. De poster VLEES en de Poster VIS, in..

Lees meer

Online editie Bouw-Verbouw | Koelen-vriezen juni 2021

14 juni 2021

Wie wil (ver)bouwen in de food, krijgt te maken met vele wensen en nóg meer eisen; van opdrachtgevers en overheden via wet- en regelgeving; rondom energiebesparing, duurzaamheid en voedselveiligheid. De...

Witter dan wit

14 juni 2021

“Heb jij geen huiswerk?” Uit de slaapkamer van mijn jongste klinkt het ratelende geluid van vingers die over een toetsenbord vliegen. De kans dat hij in razend tempo nu éindelijk dat verslag voor biologie schrijft, acht ...

Bouw een pand in 1 keer goed!

14 juni 2021

Wie wil (ver)bouwen in de food krijgt te maken met vele wensen en nog meer eisen; van opdrachtgevers en overheden via wet- en regelgeving; rondom energiebesparing, duurzaamheid en voedselveiligheid. Wat zijn de trends, w...

Smilde Bakery: complexe nieuwbouw

14 juni 2021

Om complexe nieuwbouw zoals bij Smilde Bakery in Edam naar wens en op tijd te realiseren, zijn duidelijke contractafspraken nodig. Ook vereist: zowel opdrachtgever als opdrachtnemer zijn zich bewust van de afspraken en l...

Hoogbouw en volledige mechanisering bij Coenen in Haps

14 juni 2021

Het is midden mei 2021. Het stormt en hagelt op bedrijventerrein de Laarakker in Haps. Daar, pal aan de A73, bouwen transportbedrijf Coenen Boxmeer en dochteronderneming Districenter Cuijk een grote, hypermoderne koel- e...

Hoe kies je de juiste industriële vloer

14 juni 2021

De werkvloer heeft een hoop te verduren. Deze moet tegen een stootje kunnen én voldoen aan verschillende eisen met het oog op het product en personeel. “De voedingsindustrie is de meest kritische plek voor industrievloer...

Renoveren foodbedrijven onder tijdsdruk

14 juni 2021

Stilstand is achteruitgang en downtime zorgt voor derving. Reden waarom een renovatie zo strak mogelijk moet worden ingepland. Renovatiespecialist JacKit werkt 24/7 én gaat de samenwerking aan zodat de productie zo snel ...

Een veilig en duurzaam pand begint bij beton

14 juni 2021

De afgelopen jaren realiseerde Willy Naessens Nederland meerdere koelhuizen in de voedingsindustrie, waaronder het nieuwe pand voor Wilko Fruit in Breda, fase 2 en 3 van de logistieke DC’s voor the Greenery in Barendrech...

Deuren beïnvloeden functioneren pand

14 juni 2021

Pluimveeslachterij Remkes heeft een nieuw pand laten bouwen om de productie van gegaarde kippenvleesproducten uit te breiden. Een duurzaam gebouw met moderne machines en industriële deuren die het functioneren van het pa...

Uniek eigen betonconcept

10 mei 2021

Een voedselveilige omgeving en onderhoudsvriendelijk bedrijfspand begint bij beton! Willy Naessens Nederland is specialist in het bouwen van bedrijfshuisvesting in prefab beton. Dit doen zij middels een uniek, eigen beto...

Duurzaam en hygiënisch

10 mei 2021

Jackit is een bekend renovatiebedrijf in de voedingsindustrie. Samen met Sealwise Nederland bieden ze duurzame hygiënische oplossingen. Ze vervangen kitnaden en gebruiken Sealwise WCB panelen voor het vervangen van besch...

Deuren zijn onderdeel van ontwikkeling

10 mei 2021

In 2017 verhuisde Hems naar een nieuw pand in Oss. Met hoge verwachtingen vervolgden zij hun vleesactiviteiten op de nieuwe locatie. Na een half jaar ontstonden er echter problemen met de luchtvochtigheid. Aanpassing van...

Duurzaam en ambitieus project nadert afronding

12 april 2021

Westfort Vleesproducten is een zeer moderne slachterij, waar flink is geïnvesteerd in dierenwelzijn, een betere vleeskwaliteit en duurzame energie-oplossingen. In IJsselstein realiseert het bedrijf nu een van de modernst...

Deuren maken het verschil

12 april 2021

Warme luchttoevoer en ijsvorming in de vriescel gaf Seacon Production kopzorgen. Het bracht de kwaliteit van de diepgevroren visproducten in gevaar. Een nieuwe luchtdeur in combinatie met snelloopdeur zorgden voor de gew...

Tomassen Vlees: 'Verbeteren is een continu proces'

12 april 2021

Mike Tomassen staat samen met zijn broer Dennis aan het roer van Tomassen Vlees uit Someren. Ze slachten puur sang voor derden, waarbij 70% Beter Leven, een deel biologisch en voor de rest regulier. “Massaproductie is ni...