Sleegers Experience Center
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op
04 nov
Dit evenement is reeds geweest.

Sleeg­ers Ex­pe­rien­ce Cen­ter

  • 04 november 2021
  • Locatie: NIEUWKUIJK
  • Tijd: 15:00


Donderdag 4 november 2021 brachten we met de OSV een bezoek aan het Sleegers Experience Center in Nieuwkuijk.

De ruim 50 deelnemers waren zeer verrast over dit innovatieve bedrijf en de passie die niet alleen van directeur Huub Sleegers maar van al het aanwezige personeel afspatte.

Wat men van tevoren niet wist is dat de bezoekers tijdens de rondleiding een 'sneak preview' kregen van de nieuwste innovatie. Deze wordt volgend jaar groots gelanceerd.
De reacties waren zeer positief. "Hier ga je ontzettend goed mee scoren", "hoe is het mogelijk dat je dit voor elkaar hebt gekregen", "heel veel foodproducenten zullen hier waanzinnig blij mee zijn", "dit wordt de klapper van het jaar".
Dat waren er nog maar een paar. Dat belooft wat!

De presentaties van Huub Sleegers, Marlou van Jaarsveld, Creative director & Connector van Visual Workplace en John Wallbrink, Directeur Wallbrink Crossmedia zorgden voor een gevarieerd programma.
Een programma dat officieel eindigde om 19.00 uur. Het was echter zo gezellig en goed verzorgd en men raakte maar niet uitgepraat tijdens de borrel dat de laatste pas om 21.30 uur naar huis ging.

We bedanken Huub en zijn team voor de ontvangst en de gepassioneerde rondleiding en nodigen foodproducenten uit om een afspraak te maken in het Sleegers Experience Center.
Wie weet krijg je dan ook een Sneak Preview en hoef je niet te wachten tot 2022!

Want als je een nieuwe machine aan wilt schaffen, wil je die natuurlijk wel graag eerst even testen. Met je eigen product allicht, anders telt het niet. Dat lijkt lastig. Want nergens zijn de omstandigheden precies zo als in jouw fabriek. Nergens? Toch wel: met het Sleegers Experience Center heeft Nederland wel degelijk een real-life testlocatie.

Alle aandacht voor de klant
In het Experience Center wordt de complete productielijn opgesteld, van begin tot eind, van snijden tot en met verpakken. “Wij betrekken de bedrijven die de modules voor bijvoorbeeld verpakken en etiketteren leveren in het sales- en ontwikkeltraject. Hoe? Door hun machines naar Nieuwkuijk te laten komen. Met welke specialistische ondernemingen we samenwerken, bepaalt de klant. Wij zijn daarin onafhankelijk. De een wil merk A, de ander B. Het zorgt wel voor interessante combinaties! Gelijk vanaf de salesfase werken we in een team, waardoor de communicatie vlot verloopt," aldus Huub Sleegers.

Lees meer in het artikel dat in vakblad Voedingsindustrie maart 2021 is gepubliceerd.

Partners:
Handtmann, Repak, Fuji Packaging,  Kärcher, Visual Workplace en H&E Vacuum service.

Adres: Sleegers Technique BV, Klompenmaker 4 5253 RH  NIEUWKUIJK

En ook bedankt: John Wallbrink voor de mooie video!