The Future of FOOD bij Koppert Cress
- 11 april 2025
- Locatie: Monster
- Tijd: 11:15

Officiële presentatie van The Future of FOOD 2025 op 11 april
Op een locatie die innovatie en toekomstdenken ademt, presenteren we met trots The Future of FOOD 2025. We zijn te gast bij Koppert Cress, waar we niet alleen het eerste exemplaar overhandigen maar ook een rondleiding krijgen in de kassen en de keuken.
The Future of FOOD 2025 is hét naslagwerk voor iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van voeding. Geschreven door Adjiedj Bakas (trendwatcher en futuroloog) en Judith Witte (journalist en hoofdredacteur vakblad Voedingsindustrie), experts op het snijvlak van voedsel, economie en innovatie.
Dit is geen oppervlakkige trendgids. Dit boek is gebaseerd op feiten, data en inzichten van insiders in de voedingsindustrie. Het is een blauwdruk voor hoe bedrijven, overheden en consumenten zich moeten voorbereiden op een compleet nieuw speelveld.
Een uniek event dat je niet wilt missen – waar innovatie, visie en netwerken samenkomen.
Het wordt een middag waarin visie, kennis en inspiratie samenkomen, met vooraanstaande sprekers die de toekomst van voedsel belichten.
Rob Baan – Ondernemer en eigenaar van Koppert Cress, opent de middag met een inspirerende blik op de rol van innovatieve voeding in de wereld van morgen.
Adjiedj Bakas – Trendwatcher en co-auteur van het boek, presenteert exclusieve nieuwe videobeelden en deelt baanbrekende inzichten over de megatrends die de voedselindustrie radicaal veranderen.
Judith Witte – Journalist en co-auteur, vertelt waarom ze aan dit boek heeft meegewerkt en welke urgente thema’s niet genegeerd kunnen worden door ondernemers, beleidsmakers en innovators in food.
Officiële overhandiging – Het eerste exemplaar van The Future of Food 2025 wordt uitgereikt.
Wil je vast een boek reserveren? Dat kan via www.bakas.nl/boeken
Programma
11.15 uur ontvangst in het Atrium met een kopje koffie
12.00 uur rondleiding in 2 tot 3 groepen met een proeverij in de keuken
13.00 uur lunch inhet Atrium
14.00 uur presentatie en uitreiking 1e exemplaar van het boek The Future of FOOD 2025, hét moment waarop de toekomst letterlijk in handen wordt genomen.
15.30 uur einde programma
Er zijn slechts 50 plekken beschikbaar, dat betekent 1 aanmelding per bedrijf. OSV-leden, columnisten en foodproducenten krijgen voorrang.
We laten je snel weten of je erbij bent!
Wil je vast een boek reserveren? Dat kan via www.bakas.nl/boeken
Inschrijven
Als je een collega mee wilt nemen zetten we die in eerste instantie op de reservebank. Voorlopig geldt de restrictie 1 persoon per bedrijf.