Waar vind je vandaag de dag nog vakmensen voor de voedingsindustrie? En hoe houd je ze vast in piekp...
Download Bladermodus BekijkVoedselveiligheid is geen kwestie van ‘even goed je best doen’. Het vraagt om structuur, discipline en vooral: vooruitdenken. Toch blijft het in de praktijk vaak een sluitpost. “De meeste bedrijven willen wel, maar tegelijk moet alles zo goedkoop mogelijk". Die spagaat tussen ambitie en kosten drukt zwaar op de praktijk. Ondertussen neemt de aandacht voor voedselveiligheid in Nederland wél toe. En dat is maar goed ook. Want een recall doet meer d...
Waar vind je vandaag de dag nog vakmensen voor de voedingsindustrie? En hoe houd je ze vast in piekp...
Download Bladermodus BekijkOnder het motto "Rethinking meat and proteins" presenteert IFFA 2025 van 3 tot en met 8 mei in Frank...
BekijkHet Food Tech Event op 14 en 15 mei in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch is dé one-stop-shop vakb...
Download Bladermodus BekijkDe dynamiek van de verpakkingsindustrie, de nieuwste innovaties en waardevolle ontmoetingen komen sa...
BekijkVerpakken moet duurzamer. Daar is iedereen het over eens. Maar hoe? Bedrijven moeten hun processen e...
Download Bladermodus BekijkJe zet met jouw bedrijf vol in op duurzaamheid. Dat is mooi natuurlijk. Maar hoe maak je jouw inspan...
Download Bladermodus BekijkHoe krijgen we de schoonmaak van foodbedrijven op een mens- én voedselveilige manier uitgevoerd?...
Download Bladermodus BekijkDe voedingsindustrie kampt met de nodige uitdagingen: een tekort aan grondstoffen en hulpbronnen, sn...
Download Bladermodus Bekijk