Mini-congres Food & Floor experience
- 16 mei 2023
- Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht
- Tijd: 14:00
Als wetenschap, chemie en food in een pan terecht komen, ontstaan de meest fantastische creaties. Een ware sensatie voor het brein en de smaakpapillen. We nodigen je uit voor een mini-congres over fundamenteel anders bouwen en de desinfectie van de toekomst inclusief smaakvolle tour door het Bolidt Innovation Center, waar je wordt ondergedompeld in de wereld van Bolidt en haar unieke recepturen. Samen met OSV-leden Bessels architecten & ingenieurs en Simpel Desinfecteren organiseren we dit interactieve mini-congres in Hendrik-Ido-Ambacht. Kom en laat je ‘culinair’ verrassen!
Dat was onze uitnodiging voor dit event. En we hebben het waargemaakt!
Inspirerend, verrassend, lekker! Nooit geweten dat je zoveel met een vloer kunt doen. Zelfs van de vloer eten.
Bedankt Jamaine Van der Vegt en Marjon Klok voor de perfecte organisatie. Mandy Doeve, Cordy Volkers, Hugo ter Hoeve en Ton van Wijnen voor jullie presentaties. En natuurlijk Rientz W. Bol voor het inzicht in de duurzame toekomst van een prachtig familiebedrijf.
Onze leden waren geïnteresseerd, geboeid en stelden veel vragen.
Dat kun je teruglezen in de reacties op onze LinkedIn post.
Het wordt lastig dit bezoek te evenaren, maar natuurlijk gaan we dat wel doen!