Winterbarbecue 2023
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op
01 feb
Dit evenement is reeds geweest.

Win­ter­bar­be­cue 2023

  • 01 februari 2023
  • Locatie: EDE GLD
  • Tijd: 17:00

De OSV bestaat in 2023 alweer 30 jaar. De aftrap van dit jubileumjaar was tijdens de Winterbarbecue op 1 februari; een feest om dit te vieren met al onze vrienden in food. 

Voor deze feestelijke gelegenheid hebben we Jan Zandbergen, OSV-er van het eerste uur, benaderd om het vlees te sponsoren, en dat hebben we geweten!

Op de barbecue lagen stoere lappen en hele delen entrecote, bavette, rib-eye, ossenhaas, sucade en picanha van de Zuid-Amerikaanse merken van Jan Zandbergen (Charrua en Evita’s Choice) en plantaardige burgers en worstjes van PLNT (van het zusterbedrijf Future Food Group).

De koks hebben hun uiterste best gedaan om dit kwaliteitsvlees de aandacht te geven die het verdiend. We likten onze vingers er bij af, en de complimenten vlogen in het rond. 

Barbecueschort cadeau

Bij de entree kregen de 188 deelnemers een schort omgehangen, een jubileumcadeautje voor onze trouwe leden, nieuwe leden en alle gasten.

 

Meer foto's vind je in het foto-archief!

Waanzinnig dessertbuffet

We hebben Buitenzorg uitgedaagd om een dessertbuffet te maken om nooit te vergeten. Dat is zeker gelukt. De lat ligt hiermee wel héél hoog voor de volgende barbecue! Complimenten voor de koks!

Nog een cadeau

Dertig jaar bestaan als netwerk kan alleen met trouwe leden, dat wordt zeer gewaardeerd. En dat kunnen we niet vaak genoeg zeggen!

En daarom...

heeft de OSV voor iedereen de rekening betaald!


Wil je de volgende barbecue ook van de partij zijn? 

21 juni organiseren we de Zomerbarbecue. Zet de datum vast in je agenda!