Informatie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Wat kun je verwachten van vakblad Voedingsindustrie?

Vakblad Voedingsindustrie informeert het management van foodproducenten gespecialiseerd in vlees en wild, kip en gevogelte, vis, agf, convenience, catering en delicatessen. De redactie onderhoudt  contacten met binnen- en buitenlandse researchinstituten/ kenniscentra en vertaalt de resultaten van relevant onderzoek naar de praktijk. 

Een prettige mix van wetenschap, trends en ontwikkelingen, binnen- en buitenlands (product)nieuws en ‘nice to know’. 

Vakblad Voedingsindustrie is onderdeel van een crossmediaal concept, een mix van gevraagde (internet en nieuwsbrief) en ongevraagde communicatie (we zorgen ervoor dat het vakblad bij alle foodproducenten in Nederland op de mat valt). Vakblad Voedingsindustrie (print) verschijnt 8 keer per jaar offline in het Nederlands (print in een oplage van 3.500) en elke editie wordt volledig online geplaatst. Wij vertalen elke uitgave van Vakblad Voedingsindustrie naar het Engels en zetten ook die integraal online. De site wordt bovendien ondersteund door de nieuwsbrief (ca. 5.345 mailadressen in food met een unieke open rate van gemiddeld 29,7%). 

De edities blijven online bereikbaar. Wij staan voor vrije kennisdeling en vragen geen abonnementsgeld voor online uitingen. Alle informatie is beschikbaar voor iedereen en vrij te delen (facebook, LinkedIn, twitter, Pinterest) en naar relaties te mailen. 
Ook de adverteerder wordt niet vergeten in de online versies: Bedrijfsreportages / infomercials worden ook volledig tweetalig online geplaatst. 

In 2023 bestaat het vakblad 30 jaar! 

Persoonlijk contact met OSVnetwerk

Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk: de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV). De OSV bestaat in net als dit vakblad ook 30 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues en golfdagen) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar. Zeker in dit digitale tijdperk is het van belang elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten, dit schept verbouwen en zorgt voor een hoog gunaspect.


Abonnement op de printeditie: € 80,00 per jaar (excl. btw).
Voor het buitenland gelden andere prijzen.

Ik wil graag:

- een abonnement op de printeditie en ontvang het vakblad 8x per jaar

- de nieuwsbrief van vakblad Voedingsindustrie ontvangen

- meer informatie over de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)

- meer weten over de advertentiemogelijkheden