Wat kun je verwachten van vakblad Voedingsindustrie?

Vakblad Voedingsindustrie informeert het management van foodproducenten gespecialiseerd in vlees en wild, kip en gevogelte, vis, agf, convenience, catering en delicatessen. De redactie onderhoudt  contacten met binnen- en buitenlandse researchinstituten/ kenniscentra en vertaalt de resultaten van relevant onderzoek naar de praktijk. 

Een prettige mix van wetenschap, trends en ontwikkelingen, binnen- en buitenlands (product)nieuws en ‘nice to know’. 

Vakblad Voedingsindustrie is onderdeel van een crossmediaal concept, een mix van gevraagde (internet en nieuwsbrief) en ongevraagde communicatie (we zorgen ervoor dat het vakblad bij de hele sector op de mat valt). De basis is het vakblad in print (oplage 3.000 stuks); elke editie wordt volledig online geplaatst. Wij vertalen elke uitgave van Vakblad Voedingsindustrie naar het Engels en zetten ook die integraal online. De site wordt bovendien ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief (ca. 5.345 mailadressen in food met een unieke open rate van gemiddeld 29,7%). 

VLEESINDUSTRIE
Om de vleesindustrie een goed platform te bieden, hebben wij ons sterke merk Vleesindustrie terug in de markt gebracht. Een markt die volop in beweging is.

Niet eerder lag vlees zo onder én op het vuur; het is hét onderwerp voor verhitte discussies over duurzaamheid. Traditionele vleesverwerkers verkennen de markt van de (plantaardige) alternatieven, lekker kweekvlees ligt al bijna in de supermarkt.
In een markt die zó in beweging is, blijven wij niet stil staan! Vanaf september 2018 vind je daarom in vakblad Voedingsindustrie het katern Vleesindustrie. De verspreiding van het blad breiden we in 2019 uit naar Vlaanderen.

Op de dag van verschijning van een nieuw vakblad in print zijn ook beide online versies beschikbaar. Diezelfde dag versturen wij de nieuwsbrief met daarin diverse doorverwijzingen naar de site voor optimale exposure. Vakblad Voedingsindustrie verschijnt 8x per jaar in print en staat 24/7 tweetalig online. Alle informatie is beschikbaar voor iedereen en vrij te delen (facebook, LinkedIn, twitter, Pinterest) en naar relaties te mailen. Ook de adverteerder wordt niet vergeten in de online versies. Bedrijfsreportages / infomercials worden volledig tweetalig online geplaatst.

Persoonlijk contact

Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk: de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV). De OSV bestaat in 2018 net als dit vakblad al 25 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues en golfdagen) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar. Zeker in dit digitale tijdperk is het van belang elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten, dit schept verbouwen en zorgt voor een hoog gunaspect.


Abonnement op de printeditie: Incasso € 80,00 per jaar; factuur € 81,50 per jaar (Prijzen excl. btw).

Ik wil graag:

- een abonnement op de printeditie en ontvang het vakblad 8x per jaar

- de nieuwsbrief van vakblad Voedingsindustrie ontvangen

- meer informatie over de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)

- direct inschrijven voor de OSV

- meer weten over de advertentiemogelijkheden