Adverteren
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Cijfers & feiten vakblad Voedingsindustrie


Al meer dan 30 jaar bieden wij informatie over trends & ontwikkelingen, duurzaam ondernemen, innovaties, verpakken, hygiëne en voedselveiligheid, processing, procestechnologie en wetenschap.

Vakblad Voedingsindustrie is onderdeel van een crossmediaal concept, een mix van gevraagde communicatie (internet en nieuwsbrief) en ongevraagde communicatie (we zorgen ervoor dat het vakblad bij 3.000 relevante foodbedrijven op de mat valt). Daarnaast faciliteren we met ons netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) persoonlijke contactmomenten met de doelgroep, waarmee de cirkel weer rond is.

Alle online content is onbeperkt zichtbaar voor iedereen en vrij te delen, we werken niet met een online abonnement.

Het vakblad wordt integraal online gezet, beschikbaar voor iedereen en makkelijk te delen. We vertalen alle online content in het Engels en zijn daarmee de enige Nederlandse uitgever in de foodindustrie die alle informatie tweetalig aanbied. Op deze manier is de kennis ook beschikbaar voor Engelstalige lezers. Vakblad Voedingsindustrie (print) verschijnt 8 keer per jaar in het Nederlands (oplage 3.500) en staat 24/7 online in het Nederlands en het Engels. Het vakblad wordt ondersteund door de nieuwsbrief, de social media kanalen en verschijnt sinds 2021 ook als online interactief magazine (flipbook).

Download de mediakaart van vakblad Voedingsindustrie, al 30 jaar toonaangevend in de markt!

mediakaart 2024 (NL) 

mediakit 2024 (ENGELS)

Doelgroep

We richten ons met name op ondernemers en managers van foodproducerende bedrijven (grotendeels MKB) in vlees, vis, zuivel en vervangers daarvan (nieuwe eiwitten) en de sectoren agf, brood en convenience .

Investeren in bereik

Elk jaar tillen we ons vakblad op een hoger niveau, we blijven tegen alle trends in investeren. Investeren in bereik, in onafhankelijke redactie, fotografie, vormgeving en uitstraling.

Wij realiseren steeds meer bereik voor jouw boodschap via print, online, nieuwsbrieven en Social Media.

Om optimaal bereik naar 3.000 relevante foodbedrijven te kunnen blijven garanderen is de oplage in 2020 met 20% verhoogd naar 3.500 stuks, aangezien inmiddels ca. 500 van onze abonnees werkzaam zijn in de toeleverende industrie! Maar ook online is ons bereik het afgelopen jaar flink gegroeid: Onze nieuwsbrief op LinkedIn krijgt met de dag meer abonnees, we bereiken steeds meer unieke bezoekers online en het aantal volgers op Social Media groeit maar door. Ook de investering in een online interactief magazine levert meer lezers op. 

Persoonlijk contact met de OSV

Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk: de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV).
De OSV bestaat ook al meer dan 30 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues, golfdag) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar. Voor vakblad Voedingsindustrie dé manier om informatie te vergaren bij de bron. Zeker in dit digitale tijdperk is het van belang elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten, dit schept vertrouwen en zorgt voor een hoog gunaspect.

Abonnement op de printeditie

€ 80,00 per jaar  (excl. btw) - voor het buitenland gelden andere prijzen.

Wilt u graag persoonlijk worden geïnformeerd over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op 

Saskia Stender - uitgever