Adverteren
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Cijfers & feiten

In 2020 is de oplage verhoogd van 3.000 naar 3.500 stuks voor nog meer bereik!

Al meer dan 27 jaar bieden wij informatie over trends & ontwikkelingen, duurzaam ondernemen, innovaties, verpakken, hygiëne en voedselveiligheid, processing, procestechnologie en wetenschap.

Investeren in bereik

Elk jaar tillen we ons vakblad op een hoger niveau, we blijven tegen alle trends in investeren. Investeren in bereik, in onafhankelijke redactie, fotografie, vormgeving en uitstraling.

In 2020: 20% hogere oplage

Maar ook online wordt ons pakket uitgebreid in 2020, we bieden nu ook videoblokken op de homepage van www.vakbladvoedingsindustrie.nl en een videoblok met een shortvideo in de wekelijkse nieuwsbrief. Online is hier 1 blok voor gereserveerd en in de nieuwsbrief geldt ook dat er slechts 1 videoblok per nieuwsbrief wordt opgenomen. Dus alle aandacht.

Vakblad Voedingsindustrie (print) verschijnt 8 keer per jaar in het Nederlands (oplage 3.500) en staat 24/7 online in het Nederlands en het Engels. Het vakblad wordt verspreid onder directie en management van alle foodproducenten in Nederland. En ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief.

Download de mediakaarten van vakblad Voedingsindustrie, al 27 jaar toonaangevend in de markt!

mediakaart 2020 (NL)
mediakaart 2020 (EN)

Crossmediale communicatie

De basis is vakblad Voedingsindustrie in print; elke editie wordt volledig online geplaatst. Wij vertalen elke uitgave van vakblad Voedingsindustrie naar het Engels en zetten alles integraal online. De site wordt naast het vakblad ondersteund door de wekelijkse nieuwsbrief (ca. 5.345 abonnees in food met een unieke open rate van gemiddeld 29,7%).

“Waar anderen puur in advertenties denken, denken wij met u mee in uw marketingstrategie. Wij zetten daarbij net een stap extra waar anderen stoppen. Onze sterke punten zijn het goed kunnen luisteren naar uw wensen, onze jarenlange ervaring en actuele kennis van alle mogelijkheden en de markt. Zo komen we tot een optimale inzet van communicatiemiddelen.”

De edities blijven online bereikbaar. Wij staan voor vrije kennisdeling en vragen geen abonnementsgeld voor online uitingen. Alle informatie is vrij in te zien en te delen.
Ook de adverteerder wordt niet vergeten in de online versies.

Persoonlijk contact

Als enige uitgever in de foodindustrie hebben wij de beschikking over ons eigen netwerk: de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV).
De OSV bestaat al meer dan 27 jaar en daar zijn we trots op. We hebben circa 300 leden: vnl. beslissers in de voedingsindustrie. We organiseren 10 bijeenkomsten (workshops, bedrijfsbezoeken, mini-congressen, barbecues, golfdag) per jaar en brengen op die manier de markt regelmatig bij elkaar. Voor vakblad Voedingsindustrie dé manier om informatie te vergaren bij de bron. Zeker in dit digitale tijdperk is het van belang elkaar persoonlijk te blijven ontmoeten, dit schept vertrouwen en zorgt voor een hoog gunaspect.

Abonnement op de printeditie

€ 80,00 per jaar  (excl. btw) - voor het buitenland gelden andere prijzen.

Wilt u graag persoonlijk worden geïnformeerd over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op 

Saskia Stender - uitgever