OSV-Winterbarbecue 2024
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op
24 jan
Dit evenement is reeds geweest.

OSV-Win­ter­bar­be­cue 2024

  • 24 januari 2024
  • Locatie: EDE GLD
  • Tijd: 17:00

24 januari  vierden we samen met 150 leden en gasten, de start van het nieuwe netwerkjaar tijdens de sfeervolle Winterbarbecue in Ede. Samen met vrienden in food toasten op frisse nieuwe kansen en culinaire creaties. Wie wil dat nou niet? 

Onze locatie, restaurant Buitenzorg in Ede, is synoniem aan de robuuste charme van een winterse barbecue. Hier combineren we de kunst van het grillen met de gastvrijheid die je verwacht binnen een gepassioneerd foodnetwerk.

Jan Zandbergen Group kunnen we ondertussen wel de vaste sponsor van onze Winterbarbecue noemen. Deze keer mochten we kennismaken met het rundvlees van Meatco uit Namibië. En dat was me toch lekker!

Op de barbecue lag Ribeye, Ossenhaas, Flap Meat (Bavette), Picanha (Staartstuk) en Striploin (Entrecote). De runderen van Meatco grazen vrij op de uitgestrekte graslanden van Namibië. Dit natuurlijke dieet geeft het rundvlees een kenmerkende smaak – een smaak die zowel robuust als verfijnd is. De stressvrije levensstijl van het vee zorgt voor mals, smaakvol vlees waardoor elke hap een culinaire ervaring is. Dat hebben we geproefd. Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!

Klaas Fuite (Bakkerij Fuite) leverde heel spontaan het stokbrood en de hamburgerbroodjes, inmiddels een traditie, en we hebben de toezegging dat deze traditie voortgezet wordt! Dank daarvoor Klaas!

Op naar de zomerbarbecue!

Kijk hier voor de foto’s, zodat je een beetje van de sfeer kunt proeven.


Met dank aan onze sponsoren:

Meatco rundvleesproducten zijn een ware getuigenis van het rijke landbouwerfgoed van Namibië. Meatco is niet zomaar een merk; het is een symbool van Namibië’s toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en ongeëvenaarde smaak. De runderen van Meatco grazen vrij op de uitgestrekte graslanden van Namibië. Dit natuurlijke dieet geeft het rundvlees een kenmerkende smaak – een smaak die zowel robuust als verfijnd is. De stressvrije levensstijl van het vee zorgt voor mals, smaakvol vlees waardoor elke hap een culinaire ervaring is.


Bakkerij Fuite perfectioneert dagelijks het eeuwen oude ambacht
Modern ambacht betekent dat Bakkerij Fuite het bakkersambacht op de meest vooruitstrevende en vernieuwende manier tot stand willen laten komen. Ze streven continu naar een optimaal proces met de lekkerste en ambachtelijke producten als uitkomst.  Ze denken vanuit de keten van hun klanten die ze vervolgens vertalen naar een custom-made product en proces, geproduceerd op grote schaal en dat zo duurzaam mogelijk.