Online editie juni: Bouw en verbouw, koelen en vriezen in de voedingsindustrie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Online editie juni: Bouw en verbouw | Koelen en vriezen

  • 19 juni 2023


Zet drie eigenaren van familiebedrijven in de food en een directeur van een ingenieursbureau aan één tafel en je krijgt een interessant inkijkje in de dynamische wereld van bouwen en verbouwen.  

Het meten en weergeven van een temperatuur lijkt triviaal. ‘Meten is weten’ denk je misschien, maar daarmee is de kous niet af. Er zijn nogal wat aspecten waarmee je rekening moet houden. 

En daar weet Jorg Brouwer ook alles van. Jorg Brouwer zit nog maar een paar maanden op de stoel van general manager Iglo Nederland. Maar hij heeft een plan: samen met het team en klanten het diepvriesvak in Nederland transformeren. Dat vergt een lange adem.

Ook in deze editie:

Nieuw vrieshuis voor 'growth enabler' Leen Menken
Huuskes werkt al 20 jaar samen met Ruys Vloeren
Hillco heeft vertrouwen in LETS bv: Schoon is schoon
Geconditioneerde ruimtes bouwen of renoveren met K.I.M. Nederland
Urker Zalmhuys krijgt een werkbare hygiënische vloer
Compaxo bespaart 70 procent gas, met LTI als partner
Lactalis: creatieve renovatie tijdens de foodproductie
Esro houdt met de juiste deur de temperatuur op peil

Bron: ©vakbladvoedingsindustrie