Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Zet drie eigenaren van familiebedrijven in de food en een directeur van een ingenieursbureau aan één tafel en je krijgt een interessant inkijkje in de dynamische wereld van bouwen en verbouwen.
Het meten en weergeven van een temperatuur lijkt triviaal. ‘Meten is weten’ denk je misschien, maar daarmee is de kous niet af. Er zijn nogal wat aspecten waarmee je rekening moet houden.
En daar weet Jorg Brouwer ook alles van. Jorg Brouwer zit nog maar een paar maanden op de stoel van general manager Iglo Nederland. Maar hij heeft een plan: samen met het team en klanten het diepvriesvak in Nederland transformeren. Dat vergt een lange adem.
Ook in deze editie:
Nieuw vrieshuis voor 'growth enabler' Leen Menken
Huuskes werkt al 20 jaar samen met Ruys Vloeren
Hillco heeft vertrouwen in LETS bv: Schoon is schoon
Geconditioneerde ruimtes bouwen of renoveren met K.I.M. Nederland
Urker Zalmhuys krijgt een werkbare hygiënische vloer
Compaxo bespaart 70 procent gas, met LTI als partner
Lactalis: creatieve renovatie tijdens de foodproductie
Esro houdt met de juiste deur de temperatuur op peil
Bron: ©vakbladvoedingsindustrie
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec