Wie wil (ver)bouwen in de food, krijgt te maken met vele wensen en nóg meer eisen; van opdrachtgevers en overheden via wet- en regelgeving; rondom energiebesparing, duurzaamheid en voedselveiligheid. De voedingsindustrie weet ook al decennialang dat het respecteren van de koudeketen van cruciaal belang is voor het bewaken van de kwaliteit en voedselveiligheid van verse producten. Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen op deze twee vakgebieden? Wat zijn de trends, wat is er veranderd, wat zijn de knelpunten en valkuilen? En hoe zit het met de toekomst?
In dit nummer:
Bouw een pand in 1 keer goed!
Behouden en bewaken kwaliteit voeding
Hoogbouw en volledige mechanisering bij Coenen in Haps
Digitalisering bij fabrikant Autodrop
Remkes: Deuren beïnvloeden functioneren pand
Column Pieter Vos | Intrigerend
Complexe nieuwbouw Royal Smilde
Ruys Groep; Hoe kies je de juiste industriële vloer
Tap Machinebouw in nieuwe jas
Adri&Zoon verwerkt kabeljauw in anderhalve minuut
Samenwerking Jackit/Ruys
Prefab beton van Willy Naessens
Column Ernest Conradi | 5 voor 12
Boermarke: plantaardige kaas is booming
Cijfers en Trends | Er is licht aan het eind van de pandemietunnel
Column Saskia Stender | Ik durf weer te dromen
Bron: ©vakblad Voedingsindustrie