VLEESINDUSTRIE
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Verpakken en etiketteren bij Luiten Food

Betrouwbaarheid is alles voor vleesleverancier Luiten Food uit Stompwijk. Samen met ESPERA kwam het tot een geniale innovatie op het gebied van verpakken. De kern: winnen op snelheid, houdbaarheid, kwaliteit en uitstrali..

Lees meer

Altijd op zoek naar duurzame samenwerking

11 November 2019

Het succes van Koç Vleeswaren is te danken aan het grote enthousiasme van de gebroeders Gürcüoğlu, aldus directeur Hikmet Gürcüoğlu. Dit stelt het bedrijf in staat om het beste te maken van product, productietechnologie ...

Schoon en lekker bier brouwen

11 November 2019

In het Zeeuwse Middelburg brouwt Kees Bubberman bier. Sinds 2015. Dankzij de constante kwaliteit en verrassende smaken is Kees’ bier een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Bier dat volgens ambachtelijk proces wordt g...

Oriental klaar voor de toekomst

11 November 2019

Op de nieuwe locatie van Oriental in Den Haag is recent een nieuwe keuken ingericht van 1.500 m². Martin Chan, Managing Director van Oriental Holding Europe: “Hier bereiden onze koks authentieke Aziatische gerechten en p...

‘Meat for Diversifying Markets’

11 November 2019

Afgelopen zomer vond de 65e editie plaats van het International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST). In Potsdam Duitsland verzamelden zich 494 deelnemers, die op 367 posters en in 420 abstracts met de overig...

Communicatie

11 November 2019

Artikelen schrijven is een kunst, goed luisteren naar de markt en mensen informeren over zaken die hen bezighouden een must, en beeldmateriaal bij artikelen zoeken vaak een grote uitdaging. En dan heb ik het nog niet ove...

Poster Visindustrie

14 October 2019

Na het succes van de A1-poster met daarop de structuur van de Nederlandse vleesindustrie is het tijd voor de Nederlandse Visindustrie. Er verandert gedurende een jaar zoveel in Nederland door fusies en failliss...

Cruciaal is: welke machine past bij je onderneming?

07 October 2019

“Wil een klant een worstje van 350 in plaats van 300 gram? Maken we voor je. Met meer mosterd erin? Geen probleem! Lange rib in tweeën in een krat, of liever in drieën? Zegt u het maar. Ik kan moeilijk nee zeggen. Ik vin...

Jonge garde garandeert continuïteit bij Bessels

10 September 2019

Bessels architekten & ingenieurs bestaat in oktober 40 jaar. “Mijn ambitie is om nog jaren door te gaan”, zegt oprichter en eigenaar Herman Bessels, binnenkort 70 jaar. Maar dat doet hij niet alleen: per 1 september 2019...

Yakult: 'Wij zijn een bacteriebedrijf'

10 September 2019

Wereldwijd drinken 40 miljoen mensen het gefermenteerde zuiveldrankje Yakult. Het productieproces start met een klein buisje bacteriën van ons moederbedrijf uit Japan. “Minimaal 6,5 miljard bacteriën per flesje opkweken ...

Schapruimte voor voedsel van de toekomst bij LIDL

10 September 2019

Burgers van tomaatoverschotten, bitterballen van circulair geteelde oesterzwammen en muesli van geredde pinda’s. Deze en andere duurzame producten, afkomstig van start-ups, lagen afgelopen zomer in de schappen bij Lidl. ...

Drie generaties passie voor eerlijk vlees

10 September 2019

Mark Willems was pas 18 jaar toen hij in de maatschap van zijn vader toetrad en de kans kreeg om daarbinnen een vleesverwerkend bedrijf op te starten. De derde generatie van een familie met passie voor eerlijk vlees. ...

Poster Vleesindustrie

16 August 2019

Elk jaar brengt vakblad Voedingsindustrie een A1-poster uit met daarop de structuur van de Nederlandse vlees-, vleeswaren- en conveniencevoedingsindustrie. Er verandert gedurende een jaar zoveel in Nederland door fusies ...

Kansen voor Simons Halal Food

07 May 2019

In 1991 begon Simons op kleine schaal met de productie van halal-vleeswaren. Anno 2019 opereert het bedrijf wereldwijd op grote schaal. Wat gebeurde er in de tussentijd?  Simons Halal Food is de grootste leverancier v...

Cultuuromslag bij Pieter van Meel

07 May 2019

Als 21-jarige student stapte Thomas van Meel na het wegvallen van zijn vader in het poeliersbedrijf Pieter van Meel. Voor iedereen wennen, niet in de laatste plaats voor hemzelf. Coach Jolande van Driel van CoachHouse hi...

Stoomketels maken het verschil

07 May 2019

Als je het pand van cateringbedrijf Uitgekookt betreedt, proef je na binnenkomst direct de sfeer, de vernieuwing. Hier staat toekomstgericht koken centraal. De elektrische stoomketels van Scharff Techniek zijn voor Uitge...