Foodvalley
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Marjolein Brasz - CEO Foodvalley

We zijn op reis, naar een nieuw evenwicht. In 2050 willen we gezond, betaalbaar en lekker eten. Natuurlijk op een duurzame wijze geproduceerd. En dat voor de mensen die dán leven: een wereldbevolking van maar liefst c..

Lees meer

Foodvalley - Join the journey

21 november 2022

Een typische reis met Foodvalley begint met voorbereidende werk zodat innovaties kunnen landen. We identificeren de mogelijkheden en bouwen aan perspectief richting de voedseltransitie naar 2050. Soms is het een sling...

Foodvalley verbindt insectenketen

21 november 2022

Insecten kunnen een belangrijke rol spelen in het circulaire voedselsysteem. Om (producten van) insecten vaker op het bord van de consument te laten belanden, zet Foodvalley de keten in gang met onder andere een workshop...

Foodvalley Shared Facility Finder

21 november 2022

Een belangrijke tool waarmee Foodvalley de voedseltransitie een flinke zet vooruit wil geven, is de Shared Facility Finder: een platform waarop allerlei organisaties faciliteiten kunnen vinden en delen. Al zo’n 350 onder...

Foodvalley - internationale partnerships

21 november 2022

Wereldwijd werkt men aan soortgelijke thema’s als Foodvalley. Het is cruciaal om op te halen wat relevant is, de juiste samenwerkingen te starten om te versnellen, en waar opportuun concepten te exporteren. Jeroen Wou...

Foodvalley tot op het bord

21 november 2022

Gezond, duurzaam en efficiënt geproduceerd voedsel op ons bord krijgen. Onze experts identificeren veelbelovende mogelijkheden in een vroeg stadium. Met het vizier op 2050, maar met toepassingsmogelijkheden voor vandaag....