Online editie juni 2025: Koelen en vriezen | Bouw en verbouw
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Online editie juni 2025: Koelen en vriezen | Bouw en verbouw

  • 23 juni 2025





Ze hebben ‘vette mazzel’ dat ze zijn doorgebroken, zegt Merick Schoute van Holie’s aan het eind van het interview met Vakblad Voedingsindustrie. Maar niets is minder waar: een creatieve mindset, slimme strategie, enorme innovatiedrang én een flinke portie lef bepalen grotendeels het succes van het cerealsmerk.

Een gesprek over koelen en vriezen - specifiek over de werking van installaties en de isolerende eigenschappen van gebouwen - kan zomaar een ingewikkeld technisch verhaal worden. Gelukkig weten Ward Bliemer van Willemsen Isolatiebouw, Michel Berends van Veld Koeltechniek en Arno Eijkelboom, van ICS Cool Energy, het lekker begrijpelijk te houden in het themaverhaal.

Diepvriesgroenten zijn niet meer weg te denken uit onze keukens. Ze zijn handig, lang houdbaar en vaak nog verrassend vers van smaak. Achter dat handige zakje sperziebonen uit het vriesvak schuilt echter een complex productieproces waarin duurzaamheid een steeds grotere rol speelt, onderzoekers van Wageningen Food & Biobased Research leggen het uit.

Wat kun je nog meer lezen in deze editie?

En nog veel meer…

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2025