Online editie oktober 2023| Smart Food Manufacturing
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Online editie oktober 2023 | Smart Food Manufacturing

  • 16 oktober 2023


Nederland wordt internationaal gezien als een goede plek voor technologische innovaties. Volgens de Digital Transformation Scoreboard is één op de drie Nederlandse bedrijven in hoge mate gedigitaliseerd. Ook op het gebied van robotisering staan we hoog op de ranglijst. Actie is echter nodig om de Nederlandse kracht te blijven behouden. Wat moet er gebeuren? We vroegen het aan drie experts.

Bas Haring, filosoof en "professor in de snap-kunde", deelt in het interview zijn inzichten over kunstmatige intelligentie, de toekomst van werk, en de rol van technologie in ons leven.

Lees daarnaast hoe andere foodbedrijven (technologische) innovaties implementeren in hun bedrijfsproces met reportages van: Visscher Seafood, What's Cooking? en Wiggers Vleeswaren.

En nog veel meer:

> Een verslag over de ICoMST: Meten is nóg meer weten
> Column Maarten Cordenier: Industry 4.0 versterkt mens en voeding
> Voedselveilig produceren met de 3D-printer bij PWR
> Nutri-Score calculator: Up-to-date product labels
> Column Pieter Vos: Andere Koek: Doorvragen tot diepere lagen
> Kornelis Caps verbetert kwaliteitsborging met digitalisering

Bron: ©vakblad Voedingsindustrie