Personele ontwikkelingen 2025
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

The Future of Food 2025

Vóór ons voedsel op ons bordje ligt, is er heel wat aan vooraf gegaan. En die weg die het aflegt om óp dat bord te komen, verandert snel. Zet de Ozempicisering van de wereld door zodat niemand straks meer dik is? Heeft i..

Lees meer

Online editie april 2025 | Personele ontwikkelingen

14 april 2025

Zoals bij veel bedrijven in de voedingsindustrie, is er bij Van Loon Group altijd de afwisseling tussen rustigere periodes en pieken in de productie. Het is een steeds grotere uitdaging om personeel te ...

Column Judith Witte: Dromen najagen

14 april 2025

Later als ik groot ben, word ik… “brandweerman, rechercheur, topvoetballer”, zeiden de jongens. “Dokter, stewardess, juf”, antwoordden de meisjes. “Schrijver”, droomde ik als 8-jarige.  Dromen zijn er om na te ja...

Paul van Liempt: Blauwe boorden bonanza

14 april 2025

Werd vakmensen een paar jaar geleden nog een sombere toekomst voorgehouden, anno 2025 staan de zaken er heel anders voor. De werkende klasse zit op een goudmijn, meent schrijver en journalist Paul van Liempt. De kenterin...

Robotisering of niet: mensen blijven nodig

14 april 2025

Van Loon Group is een foodbedrijf gespecialiseerd in vleesproducten en convenience producten zoals soepen, sauzen en maaltijden. Zoals bij veel bedrijven in de voedingsindustrie, is er altijd de afwisseling tussen rustig...

GEA verduurzaamt de sauzenmarkt

14 april 2025

GEA profileert zich in de Benelux steeds meer in de voedingsmiddelenindustrie, specifiek op sauzengebied. Het is een belangrijke volgende stap voor de specialist in de liquid food markt. Pompen, afsluiters en homogenisat...

SVO helpt foodbedrijven met gericht opleiden

14 april 2025

Het aantrekken van nieuwe medewerkers is een uitdaging. Een deel van de oplossing ligt in het strategisch opleiden van medewerkers. Opleiden zorgt voor meer motivatie, meer binding met het bedrijf én voor betere bedrijfs...

Column Jelle Wentink: Investeren in mensen loont

14 april 2025

Als kennisintensieve organisatie in een alsmaar krapper wordende arbeidsmarkt, is het ook voor Nutrilab een steeds grotere uitdaging om gekwalificeerd personeel aan te trekken én te behouden. Om de continuïteit en kwalit...

DKB zoekt altijd naar de krokante oplossing

14 april 2025

Een portie knapperige snacks blijft onweerstaanbaar, maar gezond is anders. Toch zijn er innovaties op snack- en frietgebied die de NutriScore kunnen verbeteren. DKB Partner in Foodsolutions, dat de merken ECS Paneermeel...

Vogely investeert in efficiënt en duurzaam labelen

14 april 2025

Bij de familiebedrijven Vogely en Espera staat de derde generatie aan het roer. Samen kozen zij voor de implementatie van de allernieuwste lijn weeg- en etiketteermachines, ook een derde generatie, bij Vogely. Voor een d...

Column Pieter Vos: Een ander perspectief

14 april 2025

We praten in de foodsector graag over kwaliteit, efficiëntie en voedselveiligheid. Over processen, normen en systemen. Maar hoe vaak praten we over mensen? Ik bedoel: niet over 'formele FTE’s' of 'productiecijfers per me...

Food Tech Event: de vakbeurs voor voedselproductie

14 april 2025

Het Food Tech Event op 14 en 15 mei in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch is dé one-stop-shop vakbeurs voor voedselproductie en -verwerking. Hier vinden bezoekers alles voor hun verwerkings- en productieomgeving in de ...

Handtmann en Marlow tonen kracht mycoproteïne

14 april 2025

Veertig jaar geleden konden consumenten het voor het eerst proeven: Quorn, van  mycoproteïne. Leverancier van de eiwitrijke grondstof is Marlow Ingredients, die dit veelzijdige basismateriaal nu op de wereldmarkt br...