Bouw en verbouw | Koelen en vriezen 2023
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Geconditioneerde ruimtes bouwen of renoveren met K.I.M

Vrijwel nergens is de hygiënebehoefte zo groot als in de voedingsmiddelenindustrie. Bovendien moeten temperaturen, zuurstofgehaltes, CO₂-niveaus en luchtvochtigheidscondities perfect in balans zijn, om de productkwalitei..

Lees meer

Hillco heeft vertrouwen in Lets: schoon is schoon

22 juni 2023

Als je een nieuw pand betrekt, zoals Hillco Poeliersbedrijf, wil je kunnen vertrouwen op een efficiënt schoonmaaksysteem van hoge kwaliteit. Goede hygiëne is essentieel voor het produceren en leveren van een hoogwaardige...

Online editie juni: Bouw en verbouw | Koelen en vriezen

19 juni 2023

Zet drie eigenaren van familiebedrijven in de food en een directeur van een ingenieursbureau aan één tafel en je krijgt een interessant inkijkje in de dynamische wereld van bouwen en verbouwen.   ...

Column Judith Witte: Bouwen aan de toekomst

19 juni 2023

De gemoederen in ons kleine familiebedrijf dat ‘gezin’ heet, liepen dit voorjaar geregeld hoog op. Het reclamefilmpje van Jumbo op tv was dan ook té herkenbaar. “Ik word te oud voor toetsweek”, verzucht de moeder aan het...

Jorg Brouwer – Iglo: ‘Transformatie van het diepvriesvak’

19 juni 2023

Jorg Brouwer zit nog maar een paar maanden op de stoel van general manager Iglo Nederland. Maar hij heeft een plan. Brouwer – een FMCG-beest pur sang – zit al zo’n vijf jaar bij moederbedrijf Nomad Foods en bracht zijn v...

Bouwervaringen van ondernemers in food

19 juni 2023

Zet drie eigenaren van familiebedrijven in de food - alle drie groeiend - en een directeur van een ingenieursbureau aan één tafel, serveer er een lekkere lunch bij, en je krijgt een interessant inkijkje in de dynamische ...

Nieuw vrieshuis voor ‘growth enabler’ Leen Menken

19 juni 2023

De ambities van Leen Menken en de groeiende vraag naar koelvriesopslag en de ‘last mile’ sloten niet meer aan bij de capaciteit van het bedrijf. Voor een nieuw vrieshuis werden oude bouwtekeningen uit de lade gehaald. En...

Passie voor voedselveiligheid bij Nutrilab

19 juni 2023

Voedselveiligheid blijft voor ons allemaal van groot belang. Nutrilab stelt zich op als loyale partner in het borgen en controleren van voedselveiligheid. Wij denken van harte met u mee en weten hoe belangrijk het is om ...

Huuskes werkt al 20 jaar succesvol samen met Ruys Vloeren

19 juni 2023

Huuskes is koploper op het gebied van eten en drinken in de zorg- en cateringsector. Hun credo: ‘goed luisteren naar de klant en daarop inspelen’. Dat doen ze met succes: “We groeien continu,” aldus Frank Hagmolen, chef ...

Pieter Vos: Persoonlijk Ontwikkelingsplan is onmisbaar

19 juni 2023

Gevoelens en sfeer worden vaak uitgedrukt in ervaren temperatuur: ‘De sfeer was koel. Hij bekeek haar met een kille blik. Er waren oververhitte discussies. Hij kookte over van woede’. Maar ook: ‘bij binnenkomst wachtte h...

Krijg inzicht in de kwaliteit van smeermiddelen

19 juni 2023

Jaarlijks je olie laten testen kan je veel geld besparen. Olie verversen is een hoge kostenpost, dus dat wil je niet te vaak doen. Maar ook niet te laat! Het laten analyseren van je olie in een onafhankelijk lab geeft je...

Jackit: Hét antwoord op renovatie en nieuwbouw

19 juni 2023

Vroeg of laat is de werkvloer toe aan onderhoud of een opknapbeurt. Echt gelegen komt dat nooit. Renovatie- en nieuwbouwspecialist Jackit werkt zo flexibel mogelijk, zodat de bedrijfsprocessen gestroomlijnd blijven. “...

Flexibele en betrouwbare slicer

19 juni 2023

Sismatec & TREIF bieden met de Divider startUp een instapmodel slicer die ideaal is voor gebruik in een slagerij, productie op kleinere schaal of grootkeuken. Deze slicer is flexibel, ruimtebesparend en betrouwbaar. ...