Online editie juni 2024 | Nieuw- en verbouw | Koelen en vriezen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Online editie juni 2024 | Nieuw- en verbouw | Koelen en vriezen

  • 17 juni 2024


Zodra je de beslissing om te gaan (ver)bouwen hebt genomen, komen de vragen. Welke materialen kies je? Zijn die duurzaam? Wat betekent dat voor de brandveiligheid? Waar haal je je stroom vandaan? Het is duidelijk: bouwen in de food betekent héél veel keuzes maken.

De energietransitie brengt veel uitdagingen met zich mee. In de voedingsindustrie is dat niet anders. Gelukkig zijn er verschillende pragmatische stappen voor een duurzamere omgang met energie, zo menen Peter Bleeker van Groenbalans en Kim van der Hulst van Windunie.

Laat je inspireren door meerdere praktijkverhalen, en nog veel meer!

Bekijk alle artikelen!

Bron: ©vakblad Voedingsindustrie