In november hadden we veel interessante verhalen en berichten. Voor wie niets wil missen, hebben we de best gelezen verhalen en nieuwsberichten van vorige maand op een rijtje gezet.
20 november 2023 | In iets meer dan vijf jaar tijd groeide do-good-merk Holie uit van zolderkamer-startup tot het tweede ontbijtgranenmerk van Nederland met een omzet die voor het tweede jaar op rij verdubbelde en in 2023 de acht miljoen aantikt. Hoe? Door een niet te evenaren optimisme en… het aanbrengen van focus!
28 november 2023 | JIMMY's pakt vloerproblemen aan met DR Flexjoint, voor duurzame, elastische vloerovergangen en sterke hechting.
20 november 2023 | Ontdek Sentho's FRP isolatiepanelen voor de voedingsindustrie. Efficiënte, hygiënische renovaties waarbij bacteriën geen kans krijgen.
20 november 2023 | Inzicht in Vion's hygiënebeheersing: schoonmaakprocessen, procedures en belang van hygiëne in voedselproductie.
27 november 2023 | Rinke Kortenbach van RBK bespreekt het belang van integraal hygiënisch ontwerp in de foodindustrie en geeft praktijkvoorbeelden.
20 november 2023 | Poppies Bakeries zet in op veilige productie en duurzaamheid met voedselveilige smeermiddelen en effectieve strategieën van FenS.
20 november 2023 | Innocent Drinks en Christeyns bundelen krachten voor de hygiënische en veilige productie van sappen en smoothies.
27 november 2023 | Sea Fresh Retail zet veiligheid en duurzaamheid voorop met geavanceerde hygiënepraktijken en duurzame visserijmethoden
20 november 2023 | De groei van Simpel Desinfecteren, hun uitdagende weg en succes in de voedingsindustrie in 10 jaar.
20 november 2023 | Analyse van de ICoMST 2023 keynote over de rol van vlees in voedselsystemen en de impact op milieu en maatschappij.
Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2023