Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
De voedingssector ligt onder een vergrootglas als het gaat om duurzaamheid. Niet zo vreemd, want het hele systeem van voedselproductie, verpakken, distribueren en consumptie heeft een enorme impact op de natuur. Toch kunnen we niet zonder deze industrie om alle monden wereldwijd te kunnen voeden. Het moet anders. Maar hoe? We vroegen het aan twee experts in het themaverhaal.
Duurzame foodproductie: uitdagingen en frustraties
We interviewde Cees-Jan Adema, directeur van de FNLI, over zijn kijk op het verduurzamen van de voedingsindustrie.
En lees hoe PeelPioneers 50.000 kilo sinaasappelschillen omtovert tot grondstoffen voor in hamburgers, brood, koekjes, vleesvervangers en wraps.
En nog veel meer:
Column Pieter Vos: Meer grip op het onbewuste
SRP maakt een omslag naar duurzame rijst
Duurzaamheidsclaims: ‘Misleid niet, anders heb je de poppen aan het dansen’
Wat moet je doen bij netcongestie?
Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2023
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec