Reiniging en Desinfectie 2021
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

De 5 grootste hygiëneblunders van 2021

We daagden 5 bedrijven uit om de grootste blunder van het jaar op het gebied van reiniging en desinfectie met ons te delen. Wat gebeurde er, wat was de oorzaak, en wat hebben ze ervan geleerd? Door leerervaringen met ..

Lees meer

Online editie Reiniging en desinfectie november 2021

15 november 2021

We vroegen voor deze editie een aantal bedrijven naar de grootste blunders van afgelopen jaar op het gebied van reiniging en desinfectie. Wat ging er mis? Wat was de oplossing? Wat heb je ervan geleerd? Dit met ...

Column Judith Witte: Met de billen bloot

15 november 2021

Wie kent het niet… dat gevoel dat je wel door de grónd kan gaan. Halverwege je presentatie ontdekken dat je gulp openstaat. Vrij onschuldig nog. Of dat je tóch op die link hebt geklikt, waarna je hele bankrekening is lee...

Hugo Verkuil van De Vegetarische Slager verklaart het succes

15 november 2021

Unilever heeft met De Vegetarische Slager - of The Vegetarian Butcher, zoals het merk internationaal bekend staat - goud in handen. Het FMCG-concern nam het merk eind 2018 over van oprichter Jaap Korteweg en werkt sindsd...

Reiniging; startpunt van ieder productieproces

15 november 2021

Het blijft meldingen regenen bij de NVWA: Salmonella in gehaktbroodjes, rookworsten en basilicumkruidenstrooiers, Listeria monocytogenes in bevroren mais, allergenen in producten die daar niet in horen. Waarom gaat ...

X-ray voor high care productieomgeving

15 november 2021

De nieuwe Raptor XR van Fortress Technology en Sparc Systems is een zeer nauwkeurig, volledig geïntegreerd X-ray systeem, speciaal ontworpen voor high care voedselproductieomgevingen. Het inspecteert producten op verontr...

Hoe voorkom je valkuilen bij een start-up

15 november 2021

Pim start een bedrijfje, in de voedingsindustrie. Hij heeft namelijk een leuk product: saté van vis! Hij heeft al de interesse gewekt van een paar lokale restaurants. Nu wil hij professioneel van start. Hij heeft een pan...

Gebruik je Gezonde Boeren Verstand

15 november 2021

Middelen die worden gebruikt voor reiniging en desinfectie in de voedingsindustrie mogen geen sporen achterlaten in voedingsmiddelen. In de schoonmaakplannen en veiligheidswerkbladen van een reinigings- en desinfectiemid...

besmettingsbron Listeria sneller en gerichter opsporen

15 november 2021

Een Listeria Monocytogenes besmetting bij een vleeswarenproducent in Aalsmeer veroorzaakte in 2019 zes sterfgevallen, twee miskramen en 35 ziektegevallen. De bron van deze infecties was te herleiden dankzij Whole Genome ...

Star Cuisine bouwt aan een duurzame toekomst

15 november 2021

StarCuisine groeit, en bouwt een nieuw pand om klaar te zijn voor de toekomst. Een spannend traject waarbij de ondernemers kunnen vertrouwen op de mensen van bouwbedrijf Aan de Stegge Twello, die vooruitkijken, begeleide...

Besparen op afvalwaterkosten met de schoonmaak

15 november 2021

Goede reinigingsproducten helpen om op een adequate manier met voedsel om te gaan. Soms doen ze zelfs meer dan waarvoor ze zijn bedoeld. Bij Rodé Vis leiden ze ook tot verduurzaming en een interessante kostenbesparing. ...

Renovatie zorgt ervoor dat hygiëne op peil blijft

15 november 2021

Zonder brandschone bedrijfsruimten geen kwaliteit, zo vinden ze bij Medaillon Topvlees en Ülkem Döner. De twee bedrijven hebben niet alleen het product vlees gemeen; ze waren allebei onlangs ook onderwerp van renovatie. ...

Jouw nieuwe baan begint bij beton

15 november 2021

Willy Naessens Nederland, bouwer en specialist in beton, is op zoek naar nieuwe collega’s. In onze wervingscampagne is de sfeer van een dagelijkse werkdag op het bouwterrein te proeven. Er wordt gewerkt met collega’s waa...