Online editie Reiniging en desinfectie november 2021
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Online editie Reiniging en desinfectie november 2021

  • 15 november 2021

We vroegen voor deze editie een aantal bedrijven naar de grootste blunders van afgelopen jaar op het gebied van reiniging en desinfectie. Wat ging er mis? Wat was de oplossing? Wat heb je ervan geleerd? Dit met het idee dat door leerervaringen met elkaar te delen, én door elkaar te waarschuwen voor mogelijke problemen, je een ander kan behoeden voor het maken van dezelfde fout. Eigenlijk net zoals we elkaar waarschuwen voor de steeds slimmere trucjes van cybercriminelen. De politie hoopt daarbij, door ons te vertellen dat iederéén dit kan overkomen, de schaamte te overwinnen.

Lees in dit nummer over:

De 5 grootste hygiëneblunders 

Het interview is deze keer met Hugo Verkuil, CEO van De Vegetarische Slager, hij verklaart het succes van dit concept. 

Verder bieden we onder andere informatie over hoe je Listeriaproblemen kunt voorkomen en wat de keus voor enzymatische reiniging beïnvloedt. 

Sneller reinigen dankzij renovatie
Desinfectie is startpunt van het productieproces
StarCuisine bouwt aan duurzame toekomst
5-sterrenverbouwing Huhtamaki
Cleanlabel bij Aarnink Vleeswaren
Meer uptime en minder downtime bij Sea Fresh Retail

En nog veel meer...




Bron: ©Vakblad Voedingsindustrie