Reiniging en desinfectie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

HAK-fabriek verbouwd voor nieuwe peulvruchtenlijn

De fabriek staat vanaf de oprichting in Giessen, de appelmoes vindt nog altijd gretig aftrek en de kwaliteit is onafgebroken hoog. Maar er veranderde ook veel bij HAK. Zo kwam er recent een nieuwe stazakkenlijn, waarvoor..

Lees meer

Hoe voorkom je Listeria?

08 October 2019

Listeriabesmetting staat bovenaan de lijst van ernstige besmettingen. Als je bedrijf wordt getroffen, zijn de gevolgen haast niet te overzien. Op zo’n moment zoek je naarstig naar oplossingen om de Listeria zo snel mogel...

Nocomax Wandmodel

07 October 2019

Het Nocotech desinfectiesysteem wordt al bijna 4 jaar gebruikt in de voedingsindustrie. Naast de mobiele apparaten Nocospray en Nocomax levert Simpel Desinfecteren ook een ‘vast’ model: het Nocomax Wandmodel. Deze kast h...

Bedrijfskleding wassen: 5 overwegingen voor de voedingsindustrie

25 September 2019

Altijd voldoende voorraad en schone kleding zijn twee van de belangrijkste kpi’s bij bedrijfskleding. Maar er zijn meer aandachtspunten, zeker voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Jan Jozef Pluijm, senior acco...

Krattenwassen in NL: de verborgen kosten

18 September 2019

In de nasleep van het onderzoek naar de hygiëne en kwaliteit van krattenwassen in Nederland (2018), kreeg Clean Machine veel vragen van klanten en relaties uit de branche. Een terugkerend thema was de opbouw van de koste...

Lavans zet standaard voor de voedingsindustrie

06 September 2019

Lavans heeft als eerste wasserij voor bedrijfskleding in Nederland het ISO 22000 certificaat behaald. Met deze unieke certificering voor de vernieuwde high-care wasserij sluit het bedrijf uit Helmond maximaal aan bij de ...

Interessant voor alle markten

10 June 2019

Nu de effectiviteit van droog desinfecteren met het Nocotech concept in de vis- en vleesindustrie veel succes boekt, is er steeds meer belangstelling van fabrieken die poeders maken. Het gaat voornamelijk om melkpoeder (...

Blokland kiest voor Nocotech

07 May 2019

Droog desinfecteren wordt omarmd door de voedingsindustrie. Peter Blokland, directeur van Blokland Cold Stores BV uit Cuijk, verruilde naar volle tevredenheid de handmatige desinfecteringsprocessen binnen zijn bedrijf vo...

Aandacht maakt alles schoner!

07 May 2019

We denken na over duurzaamheid, alternatieve bronnen van energie en een circulaire economie. Het delen van kennis staat hoog op de agenda. Gezocht wordt naar samenwerking om elkaar te versterken. “Samenwerking is ook het...

Volledig werkende hygiënesluis

08 April 2019

Als totaalproducent presenteert Elpress al hun productgroepen en kunt u een volledig werkende hygiënesluis uitproberen. Bekijk de nieuwste innovaties, waaronder onze PureFinish afwerking voor een super hygiënische RVS af...

Effectiviteit van Nocotech

05 March 2019

Om de effectiviteit van het Nocotech desinfectiesysteem aan te tonen, gaat Simpel Desinfecteren microbiologische data verzamelen bij hun klanten. Dit gebeurt uiteraard vertrouwelijk en anoniem.  Het doel is om een g...

Meer zekerheid in voedselkwaliteit

11 February 2019

Minebea Intec ondersteunt de voedingsindustrie bij het verhogen van de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van productielijnen. De wereldwijde aanbieder van inspectietechnologieën breidt zijn productassortiment vo...

Weinig toevoegingen bij Chateau Briand

04 February 2019

Een jong bedrijf met jarenlange ervaring timmert aan de weg. Chateau Briand Soest doet geen enkele concessie aan kwaliteit. Hun worsten en gehaktballen zijn pure en smaakvolle producten als vanouds. Chateau Briand Soe...

Resultaat na 3 jaar lage infectiedruk

13 November 2018

Het Nocotech desinfectiesysteem verlaagt de infectiedruk in kritische productieruimtes. Het systeem, geleverd door Simpel Desinfecteren,  wordt sinds januari 2016 gebruikt in de voedingsindustrie. Dat de infectiedru...

Toekomstvisie op schoonmaak

09 October 2018

Een goede reiniging en desinfectie zijn voorwaarden voor het afleveren van een voedselveilig product. De basisprincipes blijven onveranderd. Wat verandert, is dat het steeds slimmer kan. Zes professionals aan het woord. ...

Miscommunicatie

09 October 2018

Ik houd van een schoon en opgeruimd huis. Het is helaas niet eenvoudig dat te realiseren. Ik heb namelijk, zoals u wellicht inmiddels weet, drie pubers in huis. Zij zijn (net als zoveel andere 12-14 en 16-jarigen) een ke...