Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Er bestaat opvallend veel consensus als het gaat om het borgen van de (voedsel)veiligheid in productieruimtes. Wat is het optimale binnenklimaat voor een productieruimte? En hoe bereik je dat? We praten in het themaverhaal over oorzaken, gevolgen én de oplossingen met twee experts, allebei met meer dan 30 jaar ervaring in het vak.
Verbeter de voedselveiligheid: voorkom rijp- en condensvorming
We interviewden Roelina Dijk (auteur van het lesboek ‘Veilig voedsel – microbiologische principes, chemische en fysische factoren’) over he je kritische punten in je fabriek kunt herkennen.
En lees hoe er bij Noordzee International gedesinfecteerd wordt tot op de kubieke millimeter.
Ook in deze editie:
Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2023
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec