Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Van partijen in de voedselketen wordt verwacht dat ze álles doen wat redelijkerwijs mogelijk is om te voorkomen dat mensen ziek worden van voedsel. Toch zijn er nog steeds uitbraken en bijna dagelijks terugroepacties. Blijkbaar is het borgen van de voedselveiligheid niet 100% onder controle.… Kan dat überhaupt wel? Drie experts aan het woord.
‘We weten voedselcrises steeds beter te voorkomen’
Bij grote crises, zoals een grote brand of voedselschandaal, wil de overheid snel weten of voedsel en drinkwater nog veilig zijn. Wageningen Food Safety Research (WFSR) geeft advies. Hoe gaan zij te werk? En welke nieuwe risico’s zien zij voor de toekomst?
En lees ook hoe Farm Frites zich samen met Oerlemans Packaging inzet voor duurzamere verpakkingen. En hoe we de schoonmaak kunnen verduurzamen en listeriabesmettingen voorkomen.
Voedselveiligheid: Er is veel te bereiken met gezond verstand
Voedselveiligheid en duurzaamheid: gaat dat samen?
Reinigen op allergenen: Afraffelen is geen optie!
BEAT 'M All Slicer van Sleegers Technique ontketent revolutie
Bron: ©Vakblad Voedingsindustrie
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec