Online editie mei 2022: Voedselveiligheid
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Online editie mei 2022: Voedselvei­ligheid

  • 16 mei 2022


Van partijen in de voedselketen wordt verwacht dat ze álles doen wat redelijkerwijs mogelijk is om te voorkomen dat mensen ziek worden van voedsel. Toch zijn er nog steeds uitbraken en bijna dagelijks terugroepacties. Blijkbaar is het borgen van de voedselveiligheid niet 100% onder controle.… Kan dat überhaupt wel? Drie experts aan het woord.

‘We weten voedselcrises steeds beter te voorkomen’

Bij grote crises, zoals een grote brand of voedselschandaal, wil de overheid snel weten of voedsel en drinkwater nog veilig zijn. Wageningen Food Safety Research (WFSR) geeft advies. Hoe gaan zij te werk? En welke nieuwe risico’s zien zij voor de toekomst?

En lees ook hoe Farm Frites zich samen met Oerlemans Packaging inzet voor duurzamere verpakkingen. En hoe we de schoonmaak kunnen verduurzamen en listeriabesmettingen voorkomen.

Voedselveiligheid: Er is veel te bereiken met gezond verstand
Voedselveiligheid en duurzaamheid: gaat dat samen?
Reinigen op allergenen: Afraffelen is geen optie!
BEAT 'M All Slicer van Sleegers Technique ontketent revolutie

Bron: ©Vakblad Voedingsindustrie