Hygiëne en reiniging 2014
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Respect tilt schoonmaak naar hoger niveau

"In de vleesverwerkende industrie is schoonmaak van levensbelang," meldt Afdelingshoofd Theo Dolleman van vleesverwerkingsbedrijf Westfort in Oudewater. "Schoonmaak moet van onze directie de perfectie naderen. Sinds we m..

Lees meer

De winst van Kleentec hygiëne

14 oktober 2014

Hygiënische productieomstandigheden kunnen helpen om productieprocessen efficiënter te maken en de performance te verbeteren. “De zorg voor hygiënische productieomstandigheden mag echter geen belasting zijn voor de voedi...

Ontzorging op het gebied van hygiëne

14 oktober 2014

Vleeswaren- en saladefabrikant Menken heeft gekozen voor een totale ontzorging door Eco2Clean op het gebied van hygiëne. Eco2Clean is eindverantwoordelijk voor de hygiëne en levert de middelen, mensen en de software tool...

Expertiseloket in Ede

14 oktober 2014

Marcel Mérieux was de oprichter van Institut Mérieux in 1897, en een leerling van Louis Pasteur. Met de 4e generatie Mérieux aan het hoofd van het concern, is het nog steeds een uniek familiebedrijf. Groot geworden in de...

Hygiëne en reiniging op hoger niveau

14 oktober 2014

Het productieproces van voedingsmiddelenbedrijven is altijd tot in de puntjes uitgedacht. Die efficiëntie ontbreekt soms nog in het schoonmaakproces. Het schoonmaken zou als een pitstop moeten verlopen. Training en een g...

Successful reformulation!

14 oktober 2014

NIZO food research is een van de meest geavanceerde onafhankelijke contract- researchbedrijven  in de wereld. Zij assisteren food- en grondstoffenproducenten om (nog) betere producten te maken en een hoger rendement te b...

Beurzen

14 oktober 2014

De beurstijden zijn weer aangebroken. Voor mij is het een tijd van relatiebeheer. Op elke beurs staan zoveel relaties, dat er ontelbare contactmomenten zijn. Even kort bijpraten hoe het gaat, of er nog nieuwe ontwikkelin...

Minder brood in de afvalbak!

14 oktober 2014

Tien captains of industry zijn speciaal voor het symposium Stop food Waste (6 november 2014 in Amsterdam) uitgenodigd een ‘food waste issue’ in te dienen; tien conceptdenkers buigen zich over de vraagstukken en komen met...

Wereldvoedseldag

14 oktober 2014

Op 16 oktober 2014 was het Wereldvoedseldag. Er is aandacht voor het plezier dat eten ons brengt, maar ook voor de uitdagingen die er liggen om de wereldbevolking te voeden met een gebalanceerd dieet: een onderwerp dat w...

Reinigen met Clean-Machine

14 oktober 2014

Clean-Machine reinigt voor de voedselverwerkende industrie kratten, bakken, emmers en pallets onder zeer hoge druk en tot 80°C. Na reiniging droogt, desinfecteert en stapelt het bedrijf de kratten. De Clean-Machine reini...

Koolhydraten: Polymeer mogelijkheden

14 oktober 2014

Om de levensmiddelen in de winkelschappen zowel gezond als van een constante, hoge kwaliteit te laten zijn, verricht prof.dr. Henk Schols onderzoek naar de structuur van individuele koolhydraten. Koolhydraten in onze ...

Pleidooi voor Food Design

14 oktober 2014

Bij de ontwikkeling en het in de markt zetten van nieuwe producten heb je te maken met enerzijds de technologie, wetenschap en industrie (de ’harde kant’) en anderzijds food design en marketing (de ‘zachte kant’).  Als p...

Internationale kennisuitwisseling vleeswetenschap

14 oktober 2014

Jaarlijks komen vleesonderzoekers uit de hele wereld bijeen op een congres waar ze gelegenheid krijgen de voortgang van hun onderzoek te delen en te bespreken met andere vleeswetenschappers. Dit jaar was Uruguay gastheer...