online editie duurzame productielijnen februari 2022
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

online editie duurzame productielijnen februari 2022

  • 07 februari 2022

Veel start-ups, scale-ups en mkb-ondernemingen in de foodsector ontwikkelen nieuwe producten en innovatieve technieken voor het extraheren van eiwitten uit grondstoffen. De energieprijzen blijven maar stijgen en fossiele brandstoffen als aardgas zijn omstreden en niet erg duurzaam. Zonne-energie is niet meer weg te denken, maar ook duurzaam koelen, vriezen en invriezen met milieuvriendelijke natuurlijke koudemiddelen niet.  Duurzaamheid en vernieuwing; daar draait het allemaal om.

Lees in dit nummer over:

Uitbreiding foodgrade pilot plant Ede

Veel start-ups, scale-ups en mkb-ondernemingen in de foodsector ontwikkelen op labschaal nieuwe producten en innovatieve technieken voor het extraheren van eiwitten uit grondstoffen. NIZO helpt hen deze innovaties versneld naar de markt te brengen, met kennis en praktijktesten in de grootste foodgrade pilot plant van Europa.

Microbiologische reductie in de hele productieruimte. Kan dat?
Interview met Edwin Bark - Redefine Meat: "de sweetspot zit bij de diehard carnivoor"
Esbro benut elk verschil in temperatuur met Lti
Carl Siegert: duurzaamheid en vernieuwing, daar draait het allemaal om.

En nog veel meer

Bron: ©vakblad Voedingsindustrie