Microbiologische reductie in de hele productieruimte?
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Microbio­lo­gische reductie in de hele productie­ruimte?

  • 04 februari 2022

simpeldesinfecteren weet zeker dat het kan. Uw productieruimte is geen operatiekamer, het hóeft er niet steriel te zijn. Het Nocotech desinfectiesysteem werkt zó goed dat het alle micro-organismen reduceert tot een zeer laag niveau. En belangrijker: het geeft ze geen kans om uit te groeien. Zo voorkomt Nocotech grote problemen met Listeria – en Salmonellabesmettingen. Nocotech is een geautomatiseerd desinfectiesysteem. De machine en een vloeistof creëren samen een geïoniseerde droge desinfecterende damp die op álle plekken in een ruimte komt: van plafond tot vloer en alles daar tussenin.

Beheerst u uw microbiologische risico’s? Deze bedrijven wel!

Aarnink Vleeswaren, Wellink Lekkerkerk, Vleesbedrijf van Essen, Mooier Volendam / Lou Snoek, Sushi RAN, Poppies, FrieslandCampina Beyond Meat, Piet de Wit Snacks, Vivera, Zweistra Vlees en vleeswaren, Koelewijn’s Haringinleggerij, Compaxo, W&G Ede, Vleescentrale van der Horst, Seafood Parlevliet, ZG Slicing Lisse, Ruitenburg, Terbeke, Neptunus Seafood, Blokland Cold Stores, Wilms Vlees, ZG Slicing Nieuw Vennep, Zijdenbos, Deli Jack, Quik’s Potato Products, Hogeslag-Olst, Dutch Bakery Group, PMj Foods Holland, Chateau Briand, Qizini, Vleeshandel Zuid Nederland, Nive Interovo en Amazing Daily Cuisines.

simpeldesinfecteren.nl

Bron: ©simpeldesinfecteren