Online editie april 2022: Productinnovatie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Online editie april 2022: Productin­novatie

  • 11 april 2022


Veranderen is niet makkelijk, vernieuwen altijd een uitdaging. Ga er maar aanstaan. Toch is dat precies de wereld waar voedseltechnologen en food designers zich dagelijks in onderdompelen. De eisen zijn groot: voeding moet duurzamer, gezonder, veilig én smakelijk zijn. De eiwittransitie biedt volop kansen. Wie wil daar nou niet een graantje van meepikken? Experts gaan met elkaar in gesprek over de kansen en uitdagingen van productinnovatie. 

Lees in dit nummer over:

Unilever’s Foods Innovation Centre in Wageningen ‘Hive’.

Een kathedraal voor plant based food. Niet een kathedraal waar alleen het woord wordt verspreid, ook een waar met overgave gewerkt wordt aan antwoorden op voedselvragen van de komende honderd jaar.

De uitdagingen van productinnovatie
Verpakkingsmachine op maat voor Luiten Food
De Kroes valt op met een C-label
Koelen en vriezen: Geen koud kunstje

En nog veel meer

Bron: ©vakblad Voedingsindustrie