Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Veranderen is niet makkelijk, vernieuwen altijd een uitdaging. Ga er maar aanstaan. Toch is dat precies de wereld waar voedseltechnologen en food designers zich dagelijks in onderdompelen. De eisen zijn groot: voeding moet duurzamer, gezonder, veilig én smakelijk zijn. De eiwittransitie biedt volop kansen. Wie wil daar nou niet een graantje van meepikken? Experts gaan met elkaar in gesprek over de kansen en uitdagingen van productinnovatie.
Lees in dit nummer over:
Unilever’s Foods Innovation Centre in Wageningen ‘Hive’.
Een kathedraal voor plant based food. Niet een kathedraal waar alleen het woord wordt verspreid, ook een waar met overgave gewerkt wordt aan antwoorden op voedselvragen van de komende honderd jaar.
De uitdagingen van productinnovatie
Verpakkingsmachine op maat voor Luiten Food
De Kroes valt op met een C-label
Koelen en vriezen: Geen koud kunstje
Bron: ©vakblad Voedingsindustrie
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec