Foodvalley - Join the journey
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Foodvalley - Join the journey

  • 01 april 2023

Onze missie: In 2050 moet het voedselsysteem voedselzekerheid bieden aan 10 miljard mensen wereldwijd. Lekker, betaalbaar, gezond en duurzaam voedsel, geproduceerd met respect voor dieren en onze planeet. 

Het is een grote uitdaging, maar wel een die haalbaar is als we onze krachten bundelen om samen de toekomst van voedsel vorm te geven. Dit is een hele reis! Onze rol in deze reis is om mensen samen te brengen om deze obstakels gezamenlijk aan te pakken. Soms leidt deze reis ons langs een bochtige weg, waarbij we onderweg verschillende partijen en perspectieven tegenkomen. Maar binnenwegen zijn altijd welkom, zodat we samen sneller vooruit kunnen.

Als Praktijkleider begeleidt Foodvalley NL partijen van gedachten en ambities naar de praktijk. Van bestuurskamers, boeren en huisartsen tot advocaten en NGO's. Als onafhankelijke organisatie jagen we collectieve actie aan met koplopers over sectoren en landen heen. We bieden toegang tot de juiste mensen, financiële middelen, gedeelde faciliteiten en best practices. 

Dat kunnen we doen omdat we een onafhankelijke organisatie zijn. We werken samen met internationale koplopers die collectief vooruitgang boeken. Werken aan voedseltransitie is geen rechte weg naar 2050. Het is meer een bochtige weg, soms met binnenwegen. Wij kennen de weg.

En het resultaat? Mooie levensvatbare en duurzame producten in de schappen en manieren waarop we duurzamer kunnen produceren met kortere aanvoerlijnen.

Ga je mee op onze reis?

We hebben een aantal van onze expertises uitgelicht in de Special Foodvalley 2023.

Inhoud Special

www.foodvalley.nl


Bron: ©Foodvalley