Warme contacten
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Warme contacten

  • 16 november 2020
  • Door: Saskia Stender

Begin jij al te wennen aan Teams? Ik niet. Ik denk dat ik er zelfs nooit aan zal wennen; ik blijf een mensen-mens. 

We missen met elkaar zóveel persoonlijke contactmomenten; zowel privé als in het werk. Contact houden vraagt in deze tijd (je leest het goed, ik wil het C-woord even vermijden) om extra effort; en nieuwe contacten leggen al helemaal. 

Raak jij al gewend aan het verplaatsen in de agenda van vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en zakelijke afspraken? Volgens mij zit niemand erop te wachten, zeker niet op het uiteindelijk moeten annuleren van bijeenkomsten. Wat te doen? We gaan niet over op een digitale versie. Zo onpersoonlijk; dat past helemaal niet bij de OSV! Dus ligt het netwerk even helemaal stil.

Maar je bent wel lid van een netwerk om kansen te creëren in de markt, te zaaien en te oogsten. Dat kunnen we nu niet bieden. Ik verwacht zelfs dat we in het eerste kwartaal van 2021 nog steeds niets kunnen en mogen organiseren. Dat betekent dat we een heel jaar OSV-bijeenkomsten missen. Daar moet iets met veel waarde tegenover staan. 

Daarom hebben we een waardevol najaarspresentje naar de leden gestuurd, voor al die gemiste bijeenkomsten en gezelligheid. En ik mag wel zeggen dat ons cadeau heel goed is ontvangen. We krijgen zulke leuke, hartverwarmende reacties; dan realiseer ik me weer hoe warm en hecht ons netwerk is. Het contact is weer even opgewarmd!

Nu is het aan ons om het ook warm te houden.

Saskia Stender

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2020