Vikan: Hygiëne op wielen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Vikan: Hygiëne op wielen

  • 13 mei 2024
  • Door: Saskia Stender

Iedereen kent ze wel. De schaduwborden aan de muur op de productievloer, waar de hygiënische reinigingstools van Vikan netjes geordend en op kleur zijn gesorteerd. Maar wat als er geen ruimte is aan de muur, als daar niet in geschroefd mag worden of er een machine voor staat? Een probleem dat regelmatig voorkomt in de voedingsindustrie. Dan vind je de schoonmaakmaterialen overal en nergens terug.

Vikan heeft dé oplossing en presenteert HyGo: het eerste mobiele reinigingsstation in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie dat hygiëne, efficiëntie en wendbaarheid combineert. Deze innovatie is het resultaat van uitgebreid onderzoek en directe feedback uit de sector, gecombineerd met Vikan's expertise in hygiënisch design. Het station was een regelrechte hit tijdens de Anuga FoodTec!

Hygiënisch design

HyGo tilt hygiënisch design naar een hoger niveau: door een gladde afwerking die vuilophoping vermindert, gebruik van voedselveilige materialen, en zes kleuren die ondersteuning bieden aan de welbekende kleurcoderingsprogramma's. Deze eigenschappen maken HyGo niet alleen praktisch maar dragen ook bij aan een verbeterde hygiëne en efficiëntie op de werkvloer. 

Compact en efficiënt

HyGo's compacte design zorgt ervoor dat de werknemer het station eenvoudig door deuren manoeuvreert. Dankzij het lage zwaartepunt en 360° draaiende wielen, is HyGo uiterst stabiel en wendbaar. Zo verplaats je schoonmaakgereedschap en -middelen snel en efficiënt naar waar ze nodig zijn. En berg je ze daarna gemakkelijk op.

www.cemex.nl

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2024