Sismatec & Sismation – slimme automatisering oplossingen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Sismatec & Sismation – slimme automati­sering oplossingen

  • 13 mei 2024

Met de combinatie Sismatec & Sismation zijn wij in staat om klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden, dankzij slimme automatisering oplossingen. Automatiseren is een belangrijke stap in het waarborgen van voedselveiligheid en speelt een grote rol in de productie- en verpakkingsprocessen. Sismatec is ook daarvoor uw partner. 

Sismation – Smart Handling

Met de automatiseringstak ‘Sismation’ bieden we een extra merk onder hetzelfde vertrouwde dak om klanten maatwerk te leveren. Sismation richt zich op vier hoofdgebieden: product handling systemen, casepackers, palletizers en material handling systemen. Naast het standaardassortiment machines van Sismatec, kunnen we nu totaaloplossingen aanbieden van complete lijnen en processen, waardoor we bedrijven volledig ontzorgen. 

Werkwijze

Wij komen graag op bezoek om mee te kijken naar de huidige processen. We brengen de wensen en eisen in kaart en nemen zoveel mogelijk aspecten mee in het plan. Vervolgens werken de engineers en het projectmanagementteam één of meerdere concepten uit. Daarbij houden we natuurlijk rekening met efficiëntie, simpel werken en de continuïteit van het proces. Deze concepten bespreken we met de klant. Na goedkeuring van een van de concepten, werken we een detailtekening uit. De projectmanagers koppelen tijdens dit proces frequent terug, zodat we samen met de klant tot een juist ontwerp komen. Engineering, software en assemblage doen wij allemaal zelf, totdat de oplossing gereed is voor een Factory Acceptance Test.

Sismatec heeft dus alles in eigen huis: van het eerste concept tot de totaaloplossing, van lay-out tot en met programmering. Wij verzorgen de installatie en training van de medewerkers. Onze projectleiders werken het hele traject tot in de puntjes uit, zodat alles vlekkeloos verloopt. Na oplevering is de service-afdeling van Sismatec verantwoordelijk voor de after sales en service support. 

Meer informatie

“Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van automatisering voor uw huidige of nieuwe processen? Dan kunt u contact opnemen met ons verkoopteam via onderstaande gegevens.” 

www.sismatec.nl
www.sismation.nl

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2024