Visie op Voedselveiligheid met Vebego
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Vebego Cleaning Services – Nieuw Whitepaper Voedselvei­ligheid

  • 13 mei 2024

Door de enorme beschikbaarheid van voedingsmiddelen in Nederland vergeet men vaak wat er allemaal bij de productie van deze voedingsmiddelen komt kijken. Voedselveiligheid staat hierbij altijd op de eerste plek. De hygiëne experts van Vebego Cleaning Services hebben van voedselveiligheid en gespecialiseerde schoonmaak hun passie gemaakt.  

Dagdagelijks en in de nachten leveren onze hygiëne experts van de Business Unit Food met hun vakwerk een bijdrage aan de voedselveiligheid in Nederland. Door de jaren heen hebben wij een heldere visie gecreëerd rondom de rol van gespecialiseerde schoonmaak op voedselveiligheid. Vebego Cleaning Services weet deze visie keer op keer en bij verschillende opdrachtgevers te vertalen in een maatwerk schoonmaakplan. Wij weten als geen ander dat iedere productie-omgeving uniek is.   

In het nieuwste whitepaper van Vebego Cleaning Services nemen onze hygiëne experts je mee in onze visie op voedselveiligheid. We hebben onze visie op voedselveiligheid namelijk gebaseerd op een viertal terugkerende pijlers. Of het nu gaat om reiniging met ijs, droge schoonmaak of natte reiniging, de hygiëne experts van Vebego Cleaning Services vinden de oplossing. Door altijd terug te vallen op onze visie durven wij te garanderen dat wij iedere productie-omgeving binnen de voedingsmiddelenindustrie kunnen ontzorgen.  

Benieuwd geworden naar onze visie op voedselveiligheid? Of wil je weten op welke pijlers onze visie op voedselveiligheid is gebaseerd? Download het nieuwste whitepaper op de website van Vebego Cleaning Services. Of je nu te maken krijgt met een HACCP-, ISO- of AIB audit, Vebego Cleaning Services weet je hier zorgeloos doorheen te loodsen. Hierdoor kun jij de focus houden op de kernactiviteiten. Onze hygiëne experts gaan geen uitdaging uit de weg, ze grijpen hem juist met beide handen aan om zo een grotere bijdrage te hebben op de voedselveiligheid. 

Maak kennis met de Business Food van Vebego Cleaning Services. Bij verschillende voedselproducenten binnen Nederland doen onze hygiëne experts er dagelijks alles aan om de voedselveiligheid te garanderen. Benieuwd wat Vebego Cleaning Services voor jouw productie-omgeving kan betekenen? Wij gaan het gesprek graag met je aan! 

Vebego.nl

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2024