Nou dat is niet zo moeilijk. Vanaf de eerste uitnodiging die de deur uitgaat voor een event van de OSV tot en met de dag zelf loop ik met een lach op mijn gezicht. Ik krijg bij elke herinnering zoveel leuke reacties van leden die niet kunnen wachten tot het zover is. En als je dan je 30-jarig jubileum viert met 188 vrienden en onderstaande reacties krijgt na afloop van de winterbarbecue… dan snap jij ook waarom mijn werk zo leuk is!
T was wederom een fantastische happening met vele nieuwe gezichten en contacten. Zeer op prijs gesteld.
Jan Hak – Hak & Partners
Het was een van de leukste zakelijke netwerk BBQ’s die ik heb meegemaakt.
Nico Schraag - Venture Lab Groningen (RUG)
Erg leuke avond gehad, super georganiseerd en een breed publiek. Probeer er in juni weer bij te zijn!
Dominic Moes - VanDrie Group EKRO BV
Wat hebben wij een heerlijke avond gehad! Voor ons de eerste keer aanwezig bij de OSV-barbecue, maar zeker niet de laatste! De 21e staat genoteerd in de agenda.
Lars van der Meer – Schoeller Allibert
Nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor het BBQ schort, de gastvrije ontvangst en de fijne avond.
Paul Bakker – Fanuc Benelux
Was weer perfect georganiseerd Theo en Falko hebben ook genoten.
Vincent Hutten - Huttenbeef
Toppers!! Was weer beren gezellig (moest iets eerder weg), smaakte voortreffelijk, geweldige opkomst. 100% goed.
Egbert Roerink – Advanced Freezers
Het was een geweldig feestje. Op naar de 50 jaar!
Roy Meenderink – delaware
Was top en dank voor alles. Je mag met recht terugkijken op een geslaagd jubileum evenement!
Hans de Mooij - SVO Vakopleiding food
Hartelijk dank Saskia en team b2b communications voor de wederom voortreffelijke organisatie en cadeaus.
Loet Piels – Green Food Finder
Bedankt voor deze goed verzorgde avond en het eten was weer geweldig.
Remco Krosenbrink - Automator
Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2023