Perfect werk afleveren, dát is wat telt
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Perfect werk afleveren, dát is wat telt

  • 08 maart 2021
  • Door: Judith Witte

Mensen in de voedselverwerkende industrie kennen hem vast: Jack Pluim. Jarenlang stond hij bekend als ‘Jack de Kitter’. Kitnaden in renovatieprojecten vervangen door strakke nieuwe: dat was – en is trouwens nog steeds - een van zijn specialiteiten. In de ruim 25 jaar dat zijn bedrijf JacKit nu bestaat, is er één ding nooit veranderd: Jack wil kwaliteit leveren.  

Het liefst staat hij ‘met beide voeten in de klei’, zoals hij zelf zegt. Wie hem ontmoet, kent al snel ook zijn gevleugelde uitdrukking: ‘Niet lullen maar poetsen’. Perfect werk afleveren, dát is wat telt. Hij kent als geen ander de klappen van de zweep waar de voedingsindustrie mee te maken krijgt. Weet door alle jaren ervaring in de branche dat stilstand geld kost en dat een ‘9 tot 5’ mentaliteit dús niet werkt, zeker niet bij renovatieprojecten. “Wij werken zeven dagen per week, in het weekend, op feestdagen en ook ‘s nachts. Ik ben zelf bij iedere klus aanwezig, en weet dus wat er speelt op de werkvloer. Samen met de meer dan 25 experts die bij mij in dienst zijn, doen we er alles aan om downtime bij onze klanten te voorkomen. En als het écht niet anders kan, zetten we alles op alles om deze zo kort mogelijk te houden.”

Jack Pluim

Toen hij vorig jaar in dit vakblad las dat er een nieuw duurzaam materiaal op de markt was voor wand- en plafondpanelen, belde hij direct met Ernest Conradi, manager van Sealwise Nederland,  om de mogelijkheden te onderzoeken voor een exclusieve samenwerking. “Dat is gelukt”, zegt hij blij. “Er is op dit moment geen beter materiaal op de markt dan Sealwise WCB, dus dát wilde ik kunnen gebruiken. Groot pluspunt is dat de panelen door en door antibacterieel zijn, ook de toplaag, en door en door antiviraal. Het is 100% waterdicht en valt in brandklasse Bs1d0. Het is anti-statisch en uitstekend te bedrukken. En bovenal is het duurzaam: niet alleen omdat het sterk is en een lange levensduur heeft, maar ook omdat het geproduceerd wordt uit gerecycled PVC en aan het eind van de levensduur volledig recyclebaar is. Alle producten zijn intern getest en vervaardigd om te voldoen aan de vereisten zoals uiteengezet in HEA9, BREEAM 2008 en HEA 02 onder BREEAM 2011. Ik heb Sealwise al bij een aantal relaties mogen inzetten, daar zijn we allemaal zeer tevreden over. Op naar de volgende opdracht!”

www.jackit.nl/sealwise

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2021