Online editie juni 2022: Nieuw- en verbouw | Koelen en vriezen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Online editie juni 2022: Nieuw- en verbouw | Koelen en vriezen

  • 20 juni 2022


Heb je het over bouwen en verbouwen, dan ontkom je niet aan een gesprek over duurzaamheid en circulariteit. Maar er zijn meer ontwikkelingen die de bouw beïnvloeden. (Voedsel)veiligheidseisen worden strenger, wetgeving verandert. We praten erover met drie experts.

'Veiligheid boven alles'

Nieuwbouw en renoveren van koeltechnische installaties biedt gebruikers de kans om de product(kwaliteit)eisen in de versketen te herformuleren en energieoptimalisatie toe te passen door gebruik te maken van systeemdata. Vanuit systeeminformatie naar energiebesparing.  

En lees ook hoe Van der Zee kiest voor centralisatie, bouwinnovatie en slimmer werken door terug te gaan naar twee productielocaties. En nog veel meer:

Interview met Jan-Willem Grievink: 'Mega revolutie in de supermarkt'
Het belang van veiligheid op de werkvloer bij Tebben Kaas
Troostwijk geeft machines een tweede leven
Van der Plas Sprouts produceert en verpakt razendsnel

Bron: ©Vakblad Voedingsindustrie