Column Saskia Stender: Nieuw jaar, nieuwe kansen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Column Saskia Stender: Nieuw jaar, nieuwe kansen

  • 05 februari 2024
  • Door: Saskia Stender

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen! Onze winterbarbecue was geslaagd – gezellig bijpraten, lachen en natuurlijk heerlijk eten. Dit is slechts het begin van wat weer een fantastisch netwerkjaar belooft te worden. 

We hebben opnieuw veel nieuwe mensen mogen begroeten, die onafhankelijk van elkaar aangeven dat ons netwerk zo toegankelijk is. Dat je makkelijk wordt opgenomen en meteen heel interessante gesprekken voert. In onze snel veranderende voedingsindustrie is het belangrijk om van elkaar te blijven leren. Elk gesprek, elke ontmoeting, brengt nieuwe inzichten. Dat is de kracht van ons netwerk. We delen niet alleen zakelijke contacten, maar ook ideeën en ervaringen.

We zorgen er ook dit jaar weer voor dat we voldoende gelegenheid krijgen om elkaar te ontmoeten. Want persoonlijke ontmoetingen zijn van onschatbare waarde. Ze brengen een niveau van vertrouwen en begrip dat je gewoon niet via een scherm krijgt. En laten we eerlijk zijn; het is ook veel leuker! 

Lekker een balletje slaan op de Golfdag, waar we niet alleen onze swing kunnen oefenen, maar ook banden smeden. We zien elkaar tijdens de bedrijfsbezoeken bij MHP en Van der Zee, en op het Food Tech Event -waar veel OSV-leden aan deelnemen-. En natuurlijk op de zomerbarbecue in juni! Voor het najaar staat er nog meer op de rol. Daarover later meer. 

Als lid van ons netwerk, heb jij een cruciale rol. Jouw ideeën, jouw ervaringen; ze zijn goud waard. Dus kom naar onze evenementen, deel je verhalen en luister naar die van anderen. Samen kunnen we zóveel meer bereiken.

Proost op een succesvol, innovatief en bovenal gezellig 2024. We gaan er samen een geweldig jaar van maken!

Saskia Stender

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2024