Sismatec & TREIF Hawk: maximale opbrengst, minimale ruimte
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Sismatec & TREIF Hawk: maximale opbrengst, minimale ruimte

  • 17 juni 2024

Sismatec, in samenwerking met TREIF, is verheugd de introductie van de TREIF Hawk machine aan te kondigen. Deze geavanceerde snijmachine is ontworpen om slagerijen te voorzien van een efficiënte en flexibele snijoplossing voor zowel verse als bevroren producten, met of zonder bot. Met een snijsnelheid tot maar liefst 360 plakjes per minuut garandeert de TREIF Hawk een hoge productiesnelheid en uitzonderlijke nauwkeurigheid.

Het compacte design van de TREIF Hawk zorgt voor een gemakkelijke integratie in uw bestaande productieproces, zonder dat er veel ruimte nodig is. De plug-and-play installatie maakt het mogelijk om snel en eenvoudig aan de slag te gaan. Daarnaast is de machine uitgerust met een automatische laadoptie, wat aanzienlijk tijd en arbeid bespaart.

Dankzij de geavanceerde technologieën en snijmethoden van de TREIF Hawk wordt vlees met de grootst mogelijke precisie gesneden, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd. De machine is geschikt voor het snijden van vers, bevroren, ontdooid, botvrij en vlees met bot, en levert altijd nauwkeurige en consistente porties. Bovendien voldoet de TREIF Hawk aan de hoogste normen van kwaliteit en voedselveiligheid.

Of u nu streeft naar verbeterde nauwkeurigheid, verhoogde productiviteit of meer flexibiliteit in vleesverwerkingsprocessen, de TREIF Hawk biedt de oplossing. Deze machine is een echte “alleskunner” voor industrieel niveau vleesverwerking.

Neem vandaag nog contact op met het verkoopteam van Sismatec voor meer informatie via [email protected], bel 0031 (0)546 874 115 of bezoek de website. Bent u nog niet overtuigd? Een test op locatie behoort tot de mogelijkheden. U bent ook van harte welkom in het Sismatec Experience Center in Almelo om de TREIF Hawk in actie te zien en zelf de voordelen te ervaren.

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2024