Retail meets foodindustrie 2019
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Retail meets foodindustrie 2019

  • 25 september 2019
  • Door: Saskia Stender

Meet & Greet met Alibaba Group en Hoogvliet.

Wil je weten hoe je relevant blijft als bedrijf in een veranderende keten? Ben je ondernemer/beslisser van een foodproducerend bedrijfLaat je 7 november 2019 inspireren en kom netwerken met collega- DGA's/beslissers van foodproducerende bedrijven. Locatie: De Markies in Woerden.

De veranderende keten 

Onze sprekers zijn: Gerrit Grievink, directeur focusplaza over ‘not business as usual;  Jack Peters en Joop Geelen van Alibaba Group over ‘waar we staan op het gebied van de e-commerce en de fysieke retail’. En wil je meer weten over de 'nieuwe' logistiek? Dat vertelt Rutger van den Bout, Commercieel directeur Hoogvliet BV.


Erben Wennemars sluit de avond af

Erben Wennemars is zonder twijfel de meest enthousiaste schaatser die Nederland heeft gekend. Erben wordt in zijn imposante schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. Erben zet zich tegenwoordig met evenveel enthousiasme in voor het Jeugdsportfonds. Daarnaast is hij adviseur op sportmarketing-gebied, trainer en coach voor jong schaatstalent, columnist voor het AD, analyticus bij de NOS, radiopresentator voor de Nieuws BV, veelvuldig deelnemer aan hardloopevenementen en motiverende spreker voor bijna elk soort publiek.

Erben Wennemars is enthousiast, gedreven en ambitieus. In zijn presentatie vertelt hij over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Centraal hierin staan thema's als persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen.

Organisatie

Het congres wordt georganiseerd door Foodindustrie Experts; vijf gedreven spelers binnen de foodbranche. De partners leveren elk een eigen specialisme op het gebied van wegen, bedrijfsnetwerken, verpakken, transport(planning), software, automatisering en communicatie. De gezamenlijke focus ligt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de (vers) foodbranche met als doel een totaaloplossing voor de klant te kunnen bieden.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je nu in!

www.foodindustrieexperts.nl

Bron: © Vakblad Voedingsindustrie 2019