Project Verhey Vlees
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Project Verhey Vlees

  • 10 juni 2014

Alec Barfüss werkt bij Hörmann en is accountmanager Zuid-Oost-Nederland. Bij zijn relatie Verhey Vlees BV te Nuth  heeft Hörmann sectionaaldeuren (SPU40, en SPUF42 in RAL 9016 met één beglazingssectie), snellopers voor de voedingsindustrie (V2515SEL) en shelters vervangen. Verhey Vlees is gespecialiseerd in het vakkundig verwerken van runderen. Runderkarkassen worden er zorgvuldig versneden, verpakt en geëtiketteerd op klantspecificatie.

,,De nieuwe snellopers zijn bijzonder door de lichtlijsten in de geleiderails. Hierdoor zijn er geen spiraalkabels meer nodig; die gingen altijd kapot. De deur gaat open zonder dat je ergens tegenaan moet drukken. Dat is praktisch en veiliger. Voor de klant betekent het ook minder onderhoud.

De food-uitvoering is van RVS, geheel volgens IP65 normering. Deze deuren moeten bestand zijn tegen schoonspuiten onder hoge druk, stoom en reinigingsmiddelen die in de voedingsindustrie worden voorgeschreven.

De shelters werden vervangen omdat ze na 15 jaar gewoon versleten waren. De afdichting was niet meer goed. Dat wil je niet als vleesveredelaar; kieren waardoor beestjes naar binnen kunnen wandelen of vliegen.

Er is ook een nieuwe schaarheftafel die hydraulisch op en neer kan. Dat is vooral een arbo-kwestie. De directie van Verhey zorgt er op deze manier voor dat het personeel veilig en goed bij de karkassen kan. Ook hebben we diverse gewone deuren vervangen. Die voldeden door slijtage en beschadigingen niet meer aan gebruikerswensen en aan de HACCP-eisen.

Verhey Vlees Nuth kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid; voor hun eigen producten, maar ook voor de inrichting van hun productielocatie. In de loop der jaren is het pand flink gemoderniseerd, en vanaf 2012 hebben wij er diverse producten vernieuwd. Waar nodig zijn deuren en shelters vervangen. Steeds als ze weer een stuk van het gebouw gingen aanpakken, gaf onze service, kwaliteit en prijs de doorslag om voor ons te kiezen. Ze zijn inmiddels een trouwe klant. Het pand ziet het er modern en netjes uit; ze kunnen er weer jaren tegenaan.”

www.hormann.nl

Bron: Hörmann