SmaakStampei is van origine een evenement van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) waarin we op diverse locaties in het pand van Buitenzorg in Ede worden verrast met spannende gerechten. Doordat het hele pand wordt gebruikt, zijn de contactmomenten legio. De afgelopen twee jaar hebben we het anders gedaan, maar op verzoek van de leden grijpen we deze editie terug naar het originele concept.
Dit jaar gaan we een samenwerking aan met VersTrade. Verschillende producenten die daarbij zijn aangesloten werken mee aan Smaakstampei. Zij zorgen voor een mooie presentatie en een afwisselend buffet. Met ‘de Rolls Royce onder de croquetten’ van Happtoe en de beroemde Brabantse worstenbroodjes van de Bakkende Brabander. Bakkerij de Haas levert lekkere vlaaien voor bij de koffie, G. van Dalen’s Vleescentrale zorgt voor kwaliteits rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees uit eigen slacht. Jan Van As BV levert duurzaam gevangen vis in het goede seizoen en Wild van Wild vult de wildpresentatie in.
Kom ook! Ontspannen, doelgericht netwerken met veel nieuwe contactmomenten en …ook érg lekker.
Bron: ©Golubovy/shutterstock.com